Select All
  • 5 - Eten
    279 66 12

    Een boordevolle WattPaper, over alleen maar eten! Wil jij een nieuw recept uit proberen, of wil je meer leren over eetstoornissen? Deze WattPaper staat er helemaal vol mee!

  • 4 - Fandoms
    310 63 8

    Deze keer een helaas Iets kortere WattPaper, maar toch hebben wij ons best gedaan om jou zoveel mogelijk te laten genieten! Met het thema fandoms konden wij ons helemaal uitleven, we hopen dat jij het ook leuk vindt!

    Completed  
  • 3 - Vrienden Voor Het Leven
    265 63 9

    Deze WattPaper staat in het teken van vriendschap. Dit keer zitten er zelfs foto ideeën bij, en een leuke DIY! Veel leesplezier! Team WattPaper

    Completed  
  • 2 - Natuur
    376 95 10

    In deze nieuwe WattPaper nemen we je mee in de prachtige natuur. Wil je 10 nieuwe dieren leren kennen? Jess heeft ze voor je op een rijtje gezet. Romy leert je haar super schattige hondje Indy kennen, en Lena heeft superhandige tips voor onzekerheid!

    Completed  
  • 1 - Lente
    536 173 13

    In deze eerste uitgave van WattPaper heeft Jess een top tien dingen om te doen in de lente gemaakt, heb je twee columns van Romy en Ilse te lezen, heeft Luna Netflix aanraders voor je op een rijtje gezet, en heeft Babet de leukste weetjes weten te verzamelen.

    Completed