Select All
  • [SU] Nice To Meet U| Hwang Hyunjin
    6K 602 25

    "kau tak perlu sibuk nak masuk campur hal aku. "-Hyunjin "aku tak boleh tipu perasaan aku. -Daeun "Aku rasakan aku dah mula sukakan dia.. - Jinyoung - - - - - - - - - - - - - - - - - - "it's so weird thinking back to when i first met you & that moment i had no idea you would have such a impact on...

  • UQASHA
    208K 1K 6

    Just enjoy u reading. 💜

  • Soulmate Forever
    3.9M 219K 45

    Sambungan KPVST ! Btw, korang digalakkan baca KETUA PENGAWAS VS TUNANG dahulu sebelum membaca novel ini ! Bagi hadam dan fahami jalan cerita dulu yeee . Yeyyy happy reading gaiss ❤🍭 Ranks #48Romance [4Jan'17] #35Romance[14Jan'17] #31Romance[16Jan'17] #26Romance[18Jan'17] #20Romance[21Jan'17] #10Romance[30Jan'17] #8...

  • [✔]DIARY ABANG STRAY KIDS
    83K 7.4K 99

    Author tak tau ape yang nak diperkatakan sebab author pon tak tau ape yang diorang tulis? YANG PASTI... JYP YANG PAKSA DIORANG TULIS DIARY NI!!! I REPEAT... JYP YANG PAKSA DIORANG TULIS DIARY NI!!!?? #straykids #JYP Entertainment

    Completed  
  • ♡ COMPLETED ♡ The Arrogant Guy! [ BOOK 2 ]
    101K 8.2K 28

    Lee Haera, isteri kepada Jeon Jungkook CEO J'Clothes Company. Well , Company Jungkook meningkat dengan makin maju dan Jungkook juga telah membuat pelbagai photoshot untuk magazine , surat khabar dan banyak lagi . Kesibukkannya membuat Haera rasa sangat sunyi dan Haera terpaksa lebih layankan anaknya Jaehi yang sudah m...

    Mature
  • ♡ COMPLETED ♡ The Arrogant Guy ! [ BOOK 1 ]
    257K 15.5K 28

    Sinopsis : " Aku kahwin dengan kau sebab nak jaga hati appa aku je ! bukan sebab aku falling in love ngan kau ! one more thing , perkahwinan kita tak bawa apa-apa kebahagiaan pun " - Jeon Jungkookie . " Aku dah serik dengan layanan buruk kau kat aku ! kenapa kau tak layan aku macam eonnie Saera je ? sebab aku bukan...

    Completed  
  • [C] My 7 Weird Kids >BTS<
    43.2K 3.1K 23

    Kisah kehidupan seorang Kim Mingyu menjaga 7 budak budak hingusan yang terlebih hingus tu. Perangai takyah cakap la macam mana korang tau kan? Kan kan? Hah! Ofcoz la tau Btw budak budak tu kembar tak seiras ❤ ••• "Hyung~ jom shopping! Jinnie ada banyak benda nak beli!" -Jin si jembalang- "Hyu...

    Completed  
  • Chim Go + pjm
    310K 47.5K 38

    2016 [completed] + a girl found an strange app

    Completed  
  • ❝ crush ❞ jimin ; ✔
    148K 15.1K 70

    ➽ dia crush dan dia sunbae ➤ season one s : 061116 e : 210217 ➤ season two s : 230817 e : 170120 ❖ achievement : #13th ❀ fanfiction ❛ 240317 ❜ #2nd ❀ humor ❛ 281017 ❜ #1 ❀ yoonmin ❛ 090618 ❜ #1 ❀ 박지민 #2 ❀ 방탄소년단 #1 ❀ 윤민 ❛ 240120 ❜

    Completed  
  • antigirls ➵jimin (๑ิټ ิ)
    233K 26.7K 70

    【S1 + S2 = COMPLETE】 ❀↻ knapa sunbae tak suke yeoja ? ❞ ✿↻ sbb yeoja lah , family aq buang aq ❞ _____ ✿↻mana jimin yang dulu ?! mana ! ❞ ❀↻ dia dah tak ada ! dan yang berdiri dekat depan kau ni , park jimin ... yang kaki perempuan ❞ © kumachim | 2017 project si - 170126 | 170804 sii - 170827 | 171229 HIGHEST RANKING...

  • [ H ] Kpop Fanchant™
    60.2K 1K 87

    ▷ Fanchant (n). Was A Song Performed By Fans During A Concert In Progress. STATUS; H I A T U S. PLEASE REQUEST AT " REQUEST BOX BATCH 03 ". L E M O N S T A E - ©

  • [ Cⓥ ] Komik Lawak Kpop™
    61.7K 5.2K 73

    ▷ Joke (n). Act In A Funny Or Teasing Way. L E M O N S T A E - © A C A _ M I R Z A ©

    Completed  
  • BANGTAN BABY
    39.5K 3.4K 36

    ★Bangtansonyeondan ataupun dikenali sebagai BTS merupakan kumpulan korea yang semakin menaik. Kehidupan sebagai idol telah memadatkan jadual harian mereka. Ketika mereka sedang sibuk bercuti, mereka dianugerahkan seorang budak perempuan yang mereka sendiri tidak tahu dari mana asalnya. apakah yang mereka akan lakukan...

    Completed  
  • [C] AF Werewolf↪ft. JJK
    8.2K 1.4K 72

    [CLOSE] Create your own ending... Applier :20/20 Werewolf won!! Cover by:@kuurochi ❤❤

    Completed  
  • [ Completed ] Sick | Jhope |
    254K 30.1K 142

    " Parah. Awak menghidap sejenis penyakit yang mungkin tiada penawarnya. " sambung doktor Song. Aku terkedu. Aku mula kecut. " P-penyakit ap-a ? " tanyaku takut. Setiap penyakit, pasti ada penawarnya. Target 🎯: ++100 chapter Start : 10 February 2017 End : 27 April 2017 Cover credit by @Jeonlist_ @joonzgal Don't c...

    Completed  
  • [C] His Little MAID + Taehyung
    680K 65.4K 49

    Kim Taehyung. Wajahnya sentiasa beku. Tidak pernah dia tunjuk senyuman ikhlasnya pada sesiapa. Termasuk Jisul, gadis yang tanpa sedar telah mencuri hatinya. "Cuba encik senyum sikit. Saya rasa kalau encik senyum, mesti makin hensem." - Jisul "Kau nak aku senyum?" Taehyung Nafas hangat Taehyung yang menyapa kulit wajah...

    Completed  
  • [C] My Secret Wife + Taehyung
    607K 49.1K 36

    "Apa sentuh-ii ni?" - Nara "Asal? Tak boleh ke" - Taehyung Nara menggeleng. Taehyung tetap berdegil. Dia tersenyum sinis. Tangannya yang nakal itu mula melingkari pinggang kecil Nara. Nara cuba untuk melepaskan diri namun, dia tidak mampu untuk menolak tubuh Taehyung yang sasa itu darinya "Bagi aku sebab kenapa aku ta...

    Completed  
  • [ C ] My Devil Husband : Lai Guanlin
    126K 13.1K 44

    " balik dari kerja je , mesti dia pukul aku . apa salah aku weh ? " also known as " My Annoying Girl S2 " [ 🖇 ] START : 171220 [ 🖇 ] END : 180913 - cover by : me

    Completed  
  • -My Childish Wife °yoongi
    187K 7.9K 78

    Baca la

    Completed  
  • He's the killer ↛ 『c 』
    49.7K 4.4K 22

    Mengisahkan kumpulan Twice dan Bts yang menginap di homestay yang sedikit jauh daripada bandar, iaitu di hutan. warning ; I wrote this when I was 14 years old still young and lack of experience and very cringe I would say. If you can't stand it please leave Sesuatu berlaku menyebabkan Twice dan juga Bts panik dan me...

    Completed  
  • 24hours + jhs
    6.5K 1K 14

    ↻ bermula dengan masa sebanyak 24jam. start ; 11022017 end ; 11022017

    Completed  
  • hate + jhs
    20.2K 2.6K 16

    " Saya benci awak "

    Completed  
  • FAKTA CRUSH
    38.8K 2.9K 65

    • REQUEST WERE REQUIRED •English Language •Malay Language •Pengalaman sendiri... •Cerita orang •Kesedihan bila mempunyai CRUSH **tak ikut sape2 aku cuma nak kongsi pengalaman aku yang kesian ni....huhuhu bca ye.. kalau ada idea just pm me ye story cover by @sheroses #1-experience #325-random

    Completed  
  • Fakta Crush ❣
    293K 19.4K 124

    fakta tentang crush anda diluar sana 👀❣ start; 290917 end;02012019 akhirnya fakta crush ! terima kasih !

  • Crush?
    121K 8.4K 128

    Spilled tea 🏃🏼‍♀️💨

  • Funny Kpop [Malay Ver.]
    40.9K 3.9K 105

    sila tekan read berjemaah ✌💕 AMARAN ❕HAMBAR ADA DIMANA-MANA ❕ Start : 27 December 2017 ♣ End. :

    Completed   Mature
  • • Funny Kpop •
    1.3M 103K 212

    Buku yang dipenuhi dengan lawak hambar artis artis kpop pujaan hati anda. Vote pls, tqvm ♡

    Completed  
  • • Funny Kpop 3 •
    626K 64.9K 216

    Sambungan kepada funny kpop 1 dan 2. Author happy tengok korang happy! hehehe

    Completed  
  • • Funny Kpop 2 •
    859K 70.2K 204

    Sambungan kepada Funny Kpop ! Funny Kpop 2 ni sama hambar macam yg lagi satu lol. Kepada yang baru sahaja baca Funny Kpop 2 ni, sila lah baca Funny Kpop untuk lawak yang lebih banyak. Tqvm ♡

    Completed