Select All
  • Kohtumine
    2.6K 91 23

    Kaks tüdrukud lähevad koreasse elama. Nad kohtuvad maailma kuulsa band kelleks on BTS. Kuidas nad kohtuvad ja mis edasi juhtub saad raamatus teada.

  • Miks Just Nii?✔
    1.8K 83 18

    See lugu räägib ühest õnetust tüdrukust kes on kõik oma elus kaudanud ja ta ei näe elul mõtted....kuni ta ikka saab aru et..

  • Badboy'd on ülehinnatud
    1.1K 73 4

    Madisson, kes muidu jälestab oma kooli pop lapsi, ei tea kuidas käituda, kui ta kooli badboy Jimin Park hakkab talle tahtmatut tähelepanu pöörama. Või Üks üli cliche lugu badboy Jiminist, kellel on suheteprobleemid ja Madisson suudab talle valel hetkel otsa koperdada.

  • Näe Teda Nii Nagu Mina! Jimin ff
    672 78 11

    "Saa aru ta on mu vend" "Saangi ju!" "Ta ei ole selline nagu sa arvad!" "Näe teda nii nagu mina!" Kumbki tüdrukutest poleks arvanud et nende esimene tüli lõppeb lausega:Näe teda nii nagu mina! Millest tüli algas saad teada raamatus, kuid seda ma võin öelda et kui su parim sõber armub su venda! Pole tore! Raamat on...

  • Korter [BTS V fanfic]
    6K 619 15

    POOLELI, EI JÄTKA! (ilmselt) Mis juhtuks, kui ühe väikese korraliku tüdruku juurde elama asub tugev ja külm isik? Kas tekib kaos või hakkavad hoopis miskipärast hästi läbi saama?

  • "Ainult saladused"
    5.4K 539 32

    Mu sees oleks nagu torm. Ja ainus, kes seda suutis natukenegi rahustada oli Jimin. Pehmad huuled, mis preagu minu omadega olid kontaktis. Ta käed varjasid mu põskede roosasust. ---------------------------------------- Ja see raamat on mu ühele heale sõbrale sünnipäevaks! XOXO Mürts???