Select All
  • FNaF Fanfic Klişeleri ~
    58.1K 5.2K 51

    ©Tüm Hakları Saklıdır.

    Completed  
  • Bad Guy
    3.8K 385 11

    "Zaten kötü adam başından beri bendim, değil mi Asriel?" *Undertale Fanfiction* İlk çocuğun hikayesi. Hakları altın renkli düğün çiçekleri içinde saklıdır.

  • Garip ama Gerçek - Five Nights at Freddy's
    34.9K 1.9K 33

    Merhaba! Bu seride Five Nights at Freddy's oyunun garip veya sık hata yapılan gerçeklerinden bahsedeceğim. Bazen de bilinmeyen şeyler olacak. ---- Haklar bana ait çalanı terlikle kovalarım.

  • Arada Kaldım
    6.3K 447 23

    Bonnie'ye olan aşkım, ve Foxy'den bir bebek. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Tam aradayım. Ya çocuğum babasız kalacak ama ben mutlu olacağım, ya da çocuğum mutlu olacak ama ben olmayacağım. ARADA KALDIM! Evet arkadaşlar hem Bonnica hem de Foxica içeren bir hikaye olan Arada Kaldım benim ilk kitabımdır. Keyifli okumalar!

  • FNAF Aşk Dediğin
    56.2K 1.3K 34

    Chica Bu Kitapta okula gidiyor. Bir sürü Arkadaşı Oluyor. Foxy mi? Bonnie mi? Kimi Seçicek? Roxy, Chica 'nın Elinden Bonnie'yı Nasıl Alıcak? Onlar Bu Kitapta Yarışıyor Ve Sende Kitabı Merak Ediyorsan Okumaya Başla. - c-h-i-c-a TÜM HAKLARI SAKLIDIR

    Completed  
  • Suskun Balerin (FNAF SL-Ballora Fanfiction)
    6.1K 310 6

    Ünlü bir balerin olmak yerine aranan bir katil olmak benim suçum mu? Sevdiğim adamın psikopat bir mafya başı olması benim suçum mu? Bir araba çarpması sonucu kör olmam benim suçum mu? Söyle bana,bu olaylar bana mı bağlı, Yoksa kader mi?

  • FNaF Arşiv Eleştirileri
    4.8K 528 20

    Merhaba. Kalbinizi kırmak için burada değiliz. Okumak zorunda değilsiniz, eğer okursanız tüm sorumluluk sizin ve lütfen küfretmeyin. Her türlü eleştiri hakkımız var, TOPLU olarak eleştiri yapıyoruz. Sizi eleştirdiğimizi sanıp bize küfretme hakkını size kimse vermedi. Eğer karşı çıkacaksanız lütfen küfretmeden karşı çı...

  • Sizi hayattan bezdirecek shipler
    11K 390 45

    If you want to commit suicide,look at it. NOT:Bu kitaptan dolayı doğabilicek psikolojik hasardan Effective sorunlu değildir. NOTE: Effective is not responsible for any phsycolocigal hazard.