Select All
  • The Devil Wears Gucci (Çeviri)
    134K 9.7K 21

    Kyungsoo, 50 doların üzerindeki her şeyi özel tasarım olarak görüyordu. Yeni iş yerindeki kimse onunla aynı fikirde değildi. Özellikle aynı anda hem mükemmelliğin somut örneği hem de şeytanın ta kendisi olabilen patronu. Yazar: jongnugget Çeviren: Stereojoy Hikaye, "The Devil Wears Prada" filminden esinlenerek yazılmı...

    Completed  
  • Summer Falter ★ [ÇEVİRİ]
    204K 15.8K 26

    Summer Falter Yazar : zuzuzu Çeviri : minnikiniz TANITIM Kyungsoo hem en iyisini hem de en kötüsünü bir arada yaşıyordu. O bir erkekti ve her diğer yıl bir kıza dönüşüyordu. Bu bir hastalık değildi. Bir lanet de değildi. Tedavisi yoktu. Ve kaçınılmazdı. Ciddi ilişkiler tamamen ilgi alanının dışındaydı. Ama sonra, Jong...

    Completed   Mature
  • Strawberry Cake
    544K 37.4K 35

    Yazan: Nina Türü: Romantik - Komedi - (Yaoi) - (mpreg) Karakterler: Kyungsoo, Jongin, Lay, Kris ve diğer EXO üyeleri. Do Kyung Soo (23 yaşında) Pastacı. Kim Jong İn (23 yaşında) Empire otellerinin müdürü. Zhang Yixing -Lay- (24 yaşında) Empire otellerinin sahibi. Wu Yi Fan -Kris- (25 yaşında) Wu otellerinin sahibi.

    Completed   Mature
  • Friends+1
    47.7K 3.9K 28

    -BU HİKAYE ALGILARINIZLA OYNAYABİLİR!- "25 yaşına geldim, benimle yaşıt olmasına rağmen boyu uzun, aklı kısa, çocuk ruhlu biricik "arkadaşıma" çocuk bakıcılığı yapıyorum. Peki bundan şikayetçi miyim? Yio, ben işimi seviyorum ve size bir sır vereyim mi? "İşimi" her şeyden ve herkesten çok seviyorum."

    Mature
  • 4TEEN ⚓KaiSoo
    125K 13.7K 31

    "Ben de bir korsanım ve korsanlar sadece 'yalnız' bir masal kahramanı değildirler. " dudakları hafifçe yukarı kıvrıldı "Onlar kendi masallarını kendileri yazarlar..." arkasını dönüp ilerlerken mırıldandı "...Buna iyi veya kötü olmaya karar vermekte dahil."

    Completed