Select All
  • Annemin Gelini Olur Musun? (Raflarda)
    12.4M 252K 87

    "Sen annemin istediği gelinin tam zıttısın. Boyama tahtası bir yüzün, sarı olan boyalı saçların, beyaz bir tenin, çılgın ve kıpır kıpır bir kişiliğin var...Ha birde bakire değilsen tam da annemin istemediği gelin tipine uyacaksın. Bakire değilsin değil mi?"

    Completed  
  • Veliaht
    69.3M 767K 34

    Aslında ben hayatımda en çok sevilmek değil sevmek istemiştim. Çok sevmek istemiştim. Böyle dolu dolu kocaman. Her sabah işkence gibi gelen okul sabahlarımın bir gün çekilebilir hatta halatla çekilir hale gelebileceği uçsuz bucaksız hayalimin uçurumundan bile geçmezdi. Allah'ın sevdiği kuluymuşum ki hem çok sevmiştim...

    Completed  
  • Zaman Ülkesi (KİTAP OLDU) / PERSEUS YAYINEVİ
    1.2M 95.1K 30

    Yirmi altıncı yüzyılda yaşayan Amy King, bir Zaman Ülkesi vatandaşıdır. Bu ülke dünyanın tümünü kapsar ve belli kuralları vardır. Tarihi onlar yazmaktadır. ZAMAN ÜLKESİ, kitap oldu.

    Completed  
  • KEDİ KIZ (Tamamlandı)
    4.6M 62 1

    Kendi kurduğu iki hayat arasında sıkışmıştı. Gece bir kedi kız gündüz dört göz bir inekti. Aşık olduğu adama Alp'e sırlarını anlatamazken hiç hesapta yokken her şeyini öğrenen başka biri vardı okulun playboyu Tolga. İki hayat arasında kalmışken şimdide iki erkek arasında kalmıştı. Ama asıl sorun daha sonra başlıyordu...

    Completed  
  • Ölüm Yolunda [BİTTİ]
    901K 52.2K 41

    Acımasız bir katilin dolaştığını bildiğiniz bir ormanda kaç gün kalabilirsiniz? Bir grup arkadaşın yaşam mücadelesine tanık olacaksınız. Daha ilk bölümden sizleri etkisi altına alan, acımasızca cinayetlerin işlendiği bu gerilim kitabına bayılacaksımız.

    Completed