Select All
  • Szent Johanna Gimi: Utódok LASSAN FRISSÜL
    15.5K 457 7

    Szent Johanna Gimnázium-beli volt diákok gyerekeinek mindennapjait követhetjük nyomon.

  • HOW TO BE A HEARTBREAKER
    73.1K 7.3K 23

    "A fiúk úgy játszanak a lányok szívével, mintha műanyagból lennének, pedig mindegyik vékony és törékeny porcelánból van. Mintha az, hogy ők összetörhetik a mi szívünket egy alap dolog lenne: mint egy kőbe vésett szabály. Ideje, hogy ez a szabály felboruljon." [Calum Hood fanfiction] livvieisafangirl©2016.

    Completed  
  • Haláltábor
    256K 12K 28

    "Szívem a torkomban dobog. Egyszecsak felsikoltok. -Neeee! - és zokogni kezdek. A többiek értetlenül néznek rám. De én tudom mi történik. Egy barátnőm mesélte, hogy a nagyapja kiszökött Auswitz-ból. Ő látott ilyet." Borító: just_a_bitch_13

    Completed  
  • Sötétedés Után //SZÜNETEL//
    43.1K 2.6K 143

    A storyk nem az enyémenk! Horror storyk, minden mennyiségben! Jó borzongást!

  • Én a Lúzer, menő pasival 😍
    219K 8.5K 29

    Mivan ha a suliban te vagy a legutàltabb személy, de még luzer is vagy, de.ez egy idő utàn megvàltozik mert az a sràcba fogsz beleszeretni aki egész életedben piszkàlt. Na velem pont ez történt

  • Bezárva.
    21.9K 1.4K 21

    Ha két világ között élsz, ahol az egyik a múlt és a másik a jelen, történnek hirtelen változások. Ebben a történetben Lily, aki egy psychopatává vált és az utolsó éveit egy elmegyógy intézetben kell leélnie, ahol nem minden napi dolgokat érez és lát.

  • Horrorház 《Átírás Alatt》
    14.2K 966 8

    Bemennél a házba, melyben rémálmaid legsötétebb alakjai élnek? Melyben a biztos halál vár? A házba, ami megváltoztatja az egész életed? Nos, én bementem. A "KÖNYV" ÁTÍRÁS ALATT ÁLL, EZÉRT KÉREK MINDENKIT, LEGYEN TÜRELEMMEL AZ ÚJ RÉSZEKET ILLETŐEN!?