Pilih semua
  • Harry Potter a nečekané dědictví
    362 9 4

    Volné pokračování pátého dílu s novou zápletkou. Co čeká Harryho tento školní rok? A jak moc jeho život ovlivní nečekané dědictví?

  • Neznámá známá
    1.3K 108 6

    Co když se na ní zapomnělo? Ví pravdu jenom ona? Je opravdu jeho sestra? A když je tedy čarodějka, do jaké koleje bude zařazena? V tomto příběhu se budu hodně vracet do minulosti, snad to nebude moc chaotické. Také se děj bude odehrávat podle toho, jak budete chtít vy...

  • I'am Potterhead
    112 2 1

    Máš rád harryho pottera vítej

  • Mia, děvče z Havraspáru
    222 18 2

    Mia je dívka, která se právě chystá po páté do Bradavic. Čeká ji pátý ročník a s ním zkoušky NKÚ, ale i dobrodružství na které bude dlouho vzpomínat. Co se této usměvavé blondýnce přihodí?

  • Mysterium (Harry Potter CZ FF)
    335 23 2

    Elli je studentkou pátého ročníku Školy Čar a Kouzel v Bradavicích. Má zde spoustu přátel, známých, ale také nepřátel, kteří působí, jako když mají pořád něco za lubem. Co se ale stane, když, společně se svými kamarády, narazí na tajemnou truhlu plnou pokladů? Co když bude muset bojovat? Vyvázne z toho vůbec?

  • V temné noci plá (fanfiction Harry Potter, CZ)
    2.1K 121 6

    Naomi Starrová chodila do Bradavic ve stejnou dobu jako Zlaté trio, dokonce do stejného ročníku i koleje. Přežila krutovládu Smrtijedů ve vedení školy a pomohla je porazit v Poslední bitvě. Po škole by ji nikdo ze spolužáků nepoznal - z šedé myšky je krásnou dívkou, mocnou mladou ženou. Je moudrá a elegantní a brzy se...