Select All
  • Bunları Biliyor Musunuz?
    5.4M 126K 207

    Bilinmeyen Gerçekler, Saçma Bilgiler ve daha fazlası hepsi burada o.O XoXo

    Completed  
  • Şizofrenik Cinayet
    194K 9.8K 41

    Sophie'nin babası annesini öldürmüş ve bunun üzerine babası müebbet hapis cezası almıştır . Sophie bunun üzerine dedektif olan amcasıyla yaşamaya başlıyor , peki ya etrafta katil elini kolunu sallayarak gezerken rahat olabilecek mi ? Hayatını yaşayabilecek mi ? En önemlisi KATIL KIM ??

    Completed  
  • O DEĞİLDE
    36.3K 2K 28

    ''O değilde işte bunlar hep sıkıntıdan oldu.'' ilkesi doğrultusunda yazılmaya başlanmıştır. ©O değilde tüm hakları bana aittir kb.

  • Wattpad Büyüteci ♛(Eleştiri,Bilgi Dergisi)
    203K 8.8K 61

    Wattpadde olan herşeyi wattpad büyüteciyle inceleceğiz.Yaptığımız hatalar,tavsiyeler.Bu sayede gelişeceğiz.Yeri geldiğinde güleceğimiz yeri geldiğinde düşüneceğimiz dergimize hoşgeldiniz.Bize katıl ve renkli dünyamıza atıl.

    Completed  
  • Yine Mi Yazılı Hoca!
    1.3M 47.5K 171

    Selam arkadaşlar ^^ İlk öncelikle bu çalışma bir hikaye değildir. Burada zeki (!) öğrencilerin sınavlarda cevabı bilmediğinde sınav kağıdına verdiği saçma - ki bence saçma olduğu kadar da mantıklı - cevapları paylaşacağız arkadaşım Ayşe ile. Eminim sizinde sınav kağıdına verdiğiniz bir sürü saçma cevaplar vardır. Eğe...

    Completed  
  • Adsız ;))
    3.9K 261 13

    Dobra ve mizahi anlayışa (!) sahip Erenin -bu arada kız- her günü monoton geçmektedir . Komik olaylara şahit olacağınız "Adsız" kitabını çok seveceksiniz