Select All
  • Az igazi játszma csak most kezdődik [SZÜNETEL]
    1K 88 6

    Aki ismeri a Five Nights At Freddy's történetét, az tudja, hogy a 3. játék után a Pizzeria porig ég, a gyermekek lelkei pedig felszabadulnak oly sok éves rabságukból, s szenvedésükből. Na de... Mi van akkor, hogyha a lelkek nem lelnek örök megnyugvást, s ebben a világban ragadnak, ám legalább valami emberibb testet ka...

  • Maybe Friends
    87K 5.7K 100

    Finn Wolfhard Fanfiction

    Completed  
  • Am I Beautiful? (Jeff the killer x reader)
    56.1K 3.9K 29

    Jó olvasást 😊

  • Egy nap, majd talán...
    369K 19.2K 35

    Egy történet egy lányról, aki kiskora óta szerelmes a legjobb barátnője féltestvérébe. Együtt nőttek fel, majdnem legjobb barátokként, de a lány mindig is többet érzett. Vajon megváltozhat mindez? Meddig tudja még elviselni, hogy sorra végig nézi a fiú barátnőit és olykor hazafuvarozza a szókimondó részeg srácot?

  • a húgom bébiszittere ⚜️
    294K 13.5K 30

    - Bonnie vagyok - toltam el finoman magamtól, majd megráztam a kezét. - Wesley - villantotta meg ezer wattos mosolyát. - Na és, hány éves vagy Wesley? - dobtam fel egy sablon kérdést. - 25 - mosolygott rám kedvesen - Te? - 18 - válaszoltam.

  • Csak ismeretlenek vagyunk...extrákkal +18
    72.9K 984 4

    -Ki vagy? -A jövendőbeli pasid. Akivel majd néha tudsz huncutkodni... -Perverz! -Hidd el, egyszer még belém fogsz szeretni, és kérni fogod, hogy feküdjünk le. -Álmodozz csak.

  • A katonai tàborban +18
    92K 1.1K 5

    Ericàt a 16 èves szűz lànyt katonai tàborba küldtèk szülei hogy viselkedni tanuljon.

    Completed  
  • Egy vámpír a lakótársam
    427K 25.2K 36

    -Egy vámpír vagyok! - dünnyögi. Röhögve a képét kezdem simogatni. -Persze, persze - vigyorgok. - Én meg Avatar. Tudod. A kék. Kis cicusok. Jé! Te is mindig cicának hívsz! - már röfögök a nevetéstől. -Aj, bassza meg, de részeg vagy! - fulytatja. ❗B E F E J E Z E T T

    Completed  
  • Akiket hülyére lehet venni [Suga ff] - BEFEJEZETT ❤
    169K 8.6K 47

    Suga és Jimin együtt bérelnek egy albérletet hosszú ideje. Meghirdetik az egyetlen üresen álló szobát amire egy lány, Min JiNa jelentkezik, aki egy fogadásnak hála fenekestül felforgatja a swag Suga életét. +18as részek lesznek benne! Trágár szavak lesznek benne!

    Completed