Select All
  • [C] BTS STORY JOKES !!!
    191K 20.8K 164

    [SIRI DIALOG JENAKA] AMARAN ; Penggunaan bahasa secara tidak matang dan singkatan perkataan yang digunakan masih belum diedit. " If you love Bangtan ,, you must love their funny and laugh . " Ini la dunia kami. Penuh dgn pelangi yang besar, dan unicon yg banyak berkeliaran diatas pelangi. Disitu terdapat seekor raks...

    Completed  
  • 12 exo like me? (malay)
    46.1K 2.5K 12

    "Saya suka awak masa 1st kita berjumpa " kata Sehun "Awak memang comel saya suka" kata Luhan "Sudi tak awak jadi isteri saya? "tanya Suho "Awak suka saya tak? Kalau awak tak, tak pe" kata Lay "Awak terlalu cantik saya takkan biarkan seorang pun lelaki pegang awak" kata Chanyeol "Saya sayang awak"kata Baekhyun Tao...

  • Ayat Sentap
    526K 23K 201

    SENTAPP

    Completed  
  • my 12 weird brother..hehe
    39.3K 2.3K 10

    hmmm...klau korang ade 12 abg...and exo is yours brother? ape korang rse..? bahagia..gile..sakit...pengsan...? read this if you want feel some weird imagen... ..IF EXO YOUR BROTHER..

  • Quotes ✔
    655K 26.1K 211

    (malay+eng) Sekadar ingin meluahkan rasa sakit yang terpendam di hati dan quotes buat diri. Highest achievement : #1 in poetry : #5 in random : #6 in random : #8 in random

    Completed  
  • Exo Reactions
    146K 4.3K 15

    All 12 members of Exo's reactions to everyday scenarios/ problems.. I take requests!

  • [EXOFANFIC] Friend Request
    23.9K 1.1K 9

    "Things happened the least you expect them." A fangirls dream with her bias came true that starts with a Friend Request.

    Completed  
  • EXONARIOS 5
    370K 15K 105

    EXONARIOS WORLD 5-1 . GAME OVER ! Continue? Yes or No.

    Completed  
  • CREEPY [BTS] 2 √
    142K 15.4K 21

    #1 in Horror (01.03.16)

  • CREEPY [BTS] √
    117K 12.2K 15

    Highest Ranking: #1 in Horror (25.01.16)

  • ✔Pulau
    20.9K 2.2K 22

    EXO HORROR FANFIC "Apa maksud kau semua ni!? Siapa yang buat semua n--!" Suho terbeliak. Badannya terasa tersiat-siat dari belakang sehingga ke perut. Mulut Suho ternganga akibat terkejut. Dia tidak dapat bergerak kerana terlalu sakit. "Tch! Aku baru nak simpan kau buat yang terakhir tau tak. Kau cari maut sendiri." S...

    Completed  
  • EXOLOGY : The Lost Brother (DISCONTINUED)
    45.3K 4.1K 25

    Kim Min Seok @ Xiumin Luhan @ Luhan Wu Yi Fan @ Kris Kim Joon Myeon @ Suho Zhang Yi Xing @ Lay Kim Jong Dae @ Chen Byun Baekhyun @ Baekhyun Park Chanyeol @ Chanyeol Do Kyung Soo @ D.O Huang Zi Tao @ Tao Kim Jong In @ Kai Oh Sehun @ Sehun They always believe that they will be together in future.. even though they do no...

    Completed  
  • [BOOK 1] Always with Produce 101 Boys
    63.4K 3.4K 201

    Welcome to Book 1!! 🎉🎉 Ikut suka saya nak update apa.. Asalkan korang suka dan akan merindui produce members yang lain. 💕 ● Saya akan update ff dlm ni utk suka2.. ● Cast, saya akan pilih member mana yg saya minat utk ff ni.. ● Akhir kata, Kamsahabnida! Kerana sudi melawat book ini. 🙇 🐰 Lets Support WANNA-ONE an...

    Completed  
  • [ C ] Exam S1 + S2 ↬「Jungkook」
    783K 93.4K 137

    "Aku maksudkan lelaki selain daripada aku" "Ehhhh . Asal selain daripada kau pulak . Kau pon lelaki . Takkan bapuk pulak" - Jung Hyu Jin "Sebab aku tak sanggup nak berjauhan dengan kau..." - Jeon Jungkook - ﹏ "Kiss aku" - Jeon Jungkook - ﹏ [...

    Completed  
  • SCHOOL PRINCE
    1.8M 87.5K 43

    School prince.. Alyaa seorang gadis biasa..hati beku.. benci lelaki..menyampah dengan carta school prince..rasa sakit hati dengan lelaki lelaki dalam carta ni dan banyak lagilah...tapi satu kejadian mengundang pelbagai masalah menyebabkan alyaa tersekat dengan mereka..apa yang sebabkan alyaa tersekat dengan mereka? Ap...

    Completed  
  • Fakta Fangirl
    143K 14.5K 132

    『COMPLETE』 a few facts about fangirls start : 28 January 2017 end : 10 December 2018

  • Exo Abg Angkat Aku 1 & 2 !
    70.4K 4.3K 53

    Season 1 (Complete) Season 2 (Complete) Highest Ranking: #1 in Random Watak: Alya Maisarah as adik angkat Exo ( bukan Islam) Exo SM CEO Sinopsis: Exo ni teringin sangat nak ada adik perempuan ialah hari² adik lelaki je ade. SM pun kesian kat diorang. Diorang pergi ke Malaysia untuk buat uji bakat. Nak tahu apa jadi...

    Completed  
  • Werewolf saranghae Vampire?? ( EXO,B2ST-version)
    24.1K 1.2K 4

    Luhan,Chanyeol,Kris,Lay,Baekhyun,Chen,Tao,Xiumin,Sehun,D.O,Suho dan Kai adalah serigala jadian yang cuba berhenti mencari mangsa.Begitu juga dengan Ah Young,Yoon Seul,Kim Hee Won,Yoseob dan DooJoon. Kehadiran Ah Young ataupun dipanggil Reanna yang berusaha mencari abangnya yang hilang telah mengembalikan peperangan di...

  • Am I Wolf Season 2 [COMPLETE]
    20.3K 921 31

    Jom tgk season 2 pulak hahaa sinopsisnya sama jer macam dlu heheh

    Completed  
  • [Completed] Am I Wolf
    57.7K 3.6K 42

    Xiumin dan luhan adalah seekor serigala...mereka berdua tidak tahu yang mereka ada kuasa seperti itu...mereka hanya mendiamkan diri sahaja dan pendam benda ini sendiri...tiba2 seseorg telah muncul dlm hidup mereka...dan mereka telah mencerita kn kesah ini kepada exo Adakah mereka akn menimpa bahaya nk tau saksikan ff...

    Completed  
  • Vampite&wolf Last Generation
    39.8K 2.5K 34

    wolf and vampire story

    Completed  
  • Girlfriend Setengah Hari 2 [EDITING COMPLETE]
    1.2K 123 13

    "Says my name Shin Yoona...says my name..." "started from now...you are mine...forever you are mine"-Demon Permusuhan antara dua puak iaitu Puak Serigala Jadian dan Puak Pontianak tidak akan ada noktah penamat.EXO,sebuah kumpulan yang dianggotai oleh 12 orang ahli merupakan pewaris Puak Serigala Jadian.Mereka telah me...

    Completed  
  • REGRET LOVE
    5.2K 414 34

    Yoona seorang yeoja yang bersekolah di highschool Lucky. Hati Yoona mula jatuh cinta pada Luhan dan pada masa yang sama Do menyukainya dalam diam. pada suatu hari sesuatu yang buruk terjadi dalam hidup Yoona yang membuatkan dia benci pada Luhan. Apa yang akan terjadi?????

  • You are My Destiny [EXO LUHAN] [COMPLETE]
    39.4K 2.6K 50

    Baca la prolog kalau nak tahu

    Completed  
  • She Wolf ?
    1.2K 120 7

    【Luhan】 【Kris 】 【Eunbyeol 】 【Girls generations】 【Cnblue 】 【EXO 】

    Completed  
  • [COMPLETED] Exo Don't Go
    212 11 1

    Completed  
  • They are My Brother
    113K 5.6K 43

    Kim Jiyeon Seorang pelajar Yg cantik Dan berbakat Dlm bidang music. Dia org korea tetapi dia tinggal bersama nenek dan atuk nyer di China. Sejak dia kecil lagi nenek Dan atuknya mengambil dia tinggal bersama mereka. Dia fasih berbahasa English,Korea,Japanese dan China.Dari kecil dia sudah belajar berdikari kerana dia...

    Completed  
  • Oh,No! He Is Byuntae!! [Suho ff]
    2K 35 7

    Mengisahkan tentang Lee Ae Ree (Readers) dan Kim Jun Myeon(Suho)yg berjumpa kali pertama di airport.Oleh kerana Suho ialah k-idol grup EXO,wajarlah ada peminat dan tentu sekali,SESAENG!! Suho meminta pertolongan Ae Ree untuk menjadi yeochin pura²nya kerana tidak tahan dengan sesaengnya yang bernama Sae Ra yg asyik me...

  • [ C ] anak tong sampah° kjm
    15.8K 2.2K 60

    + siapa je suka , hidup dalam kepalsuan ? kalau ada yang suka , meh dm aku thanks

    Completed