Select All
  • Ghid de Supraviețuire
    34K 1.8K 20

    Ghidul vostru de supraviețuire. Ați vrut vreodată să știți cum să jefuiți o bancă sau cum să vă schimbați culoarea ochilor? Cum să faceți față plictiselii și cum să treceți cu brio peste marea apocalipsă + multe alte vrăji. Crede-mă, nu vrei să pierzi așa ceva!

  • CARTEA cu TOATE
    480K 22.6K 90

    Cartea ce te face sa te hlizesti in fata display.ului ca un/o nebun/nebunã

  • Lumea prin ochii Dianei
    86 9 3

    Faceti cunostinta cu Diana si Colton, doi adolescenti normali cu vieti total diferite,dar totusi asa asemanatoare, ea fiind asa numita "tocilara" cu medii perfecte si un plan de viitor, iar Colton fiind "visul oricarei fete", fluturasul care zboara de la o fata la alta fara sa puna suflet in relatii. Ce se va intampla...

  • Hoatele de inimi- 1D FanFic ✔
    93.3K 4.5K 63

    Ati auzit vreodata de organizatia "Hoatele de inimi"? Bine inteles ca nu, pentru ca e o organizatie secreta, infiintata de maestrul paparazz-ilor, Jack Scarlet. Ce e cu aceasta institutie? Ei bine, ea plateste fete frumoase, cu inima de gheata, sa "fure" inimile starurilor, ca mai apoi sa le "fure" si fotografii scand...

    Completed  
  • Unforgetable winter
    1.2K 88 25

    O vacanta de iarna obisnuita,petrecuta in Alpi,se poate schimba radical atunci cand ai niste prieteni sariti de pe fix... Vedeti in ce belele intra de data asta Stefan,impreuna cu prietenii lui nebuni.

  • My best summer
    2.5K 188 23

    O vara normala,petrecuta intr-o tabara plictisitoare devine o aventura incredibila intr-un univers paralel! Va putea oare Ştefan un pusti de 15ani impreuna cu prietenii sai sa iasa dintr-o lume paralela cu a noastra?Se vor intoarce ei acasa? Pentu a afla cititi-mi povestea care sper ca va va da pe spate!

  • Heart Break ( a 1D& Niall Horan f.f.)
    46.1K 2.5K 32

    Poate o fată oarecare să îi fure inima unui star? Citiţi şi veţi afla viaţa Ancăi, o puştoaică de 17 ani venită în vacanţă la verişoara ei, o actriţă în devenire. Prima poveste scrisă de mine . Am nevoie de susţinere. Postez în funcţie de timp.

    Completed