Select All
  • EMİN MİSİN OĞLUM?
    203K 15.8K 18

    ''Alo.''dedi. İşleticek birisini bulduğum için içimden sevinç dansımı yaparken dışımdan konuşmaya başladım. ''Alo emin naber.''dedim. ''Burda emin diye birisi yok yalnış numara.''dedi. ''Eminmisin olum.''dedim altan alttan kıs kıs gülerken. ''Evet eminim.''dedi hafif sinirlenen sesiyle. ''Hani emin değildin.''dedim ve...

  • Yanlış Kişi Yanlış Mesaj
    149K 6.6K 25

    Kimse gerçeklerden sonsuza dek saklanamaz. Gerçek bir gün gelir ve onu bulur. Bu bir ''yanlış mesajla'' bile olabilir,''yanlış kişi'' ile de. Gerçek, duygu karmaşası yaratabilir. Gerçek, seni çıkmaza götürebilir. Ama gerçek, aşkı bulmanı da sağlayabilir.

  • Öptüm Say Gömdüm by
    14.1K 711 15

    "Seni Erkek fatma. Utanmıyor musun ?" "Neden Utanacakmışım by oh." "Hem bana aşıksın hemde başkalarıyla geziyorsun." "Asıl sen utanmalısın yanındaki hatunu ben kız halimle yatağa atarım bee."

  • Son Sınıf
    157K 6.4K 28

    "Bu yıl çok çalışmanız gerekecek çocuklar hepiniz çok çalışkansınız, eminim bu yıl hepiniz için çok farklı olacaktı"dediğinde sevgili müdürümüz gözlerimi devirmekle yetindim. Her yıl ki klasik sözler. Gözlerim bana bakan bir çift mavi gözle birleştiğinde ona sıcakca gülümsedim. Bana o herkesin hayran olduğu çarpık gül...

    Completed  
  • KIRMIZI KİTAP OLUYOR
    95.6M 1.5M 129

    Nefesi kesildi. Kalp atışları hızlandı. En kötüsü ise; yine kasıklarında tatlı bir sızı dolandı. Bu adam farklıydı. Bu adamın zümrüt yeşillerinin siyaha çalacak kadar koyulaşması bile muazzamdı. Bu adam tehlikeliydi. Ama bu adam arzuydu. Bu adam kırmızıydı.

    Completed   Mature