Select All
  • Tak Tertahan Rindu Ini [✔️]
    872K 21.3K 82

    [COMPLETED] Medina Izwany. Terbuntang matanya dengan permintaan Tengku Firdaus Amsyar yang mahukan dia untuk menjadi 'Girlfriend Olok Olok' lelaki itu. Ini semua gara gara Minah Kepoh tulah!. Tujuannya, nak cemburukan Minah Kepoh yang curang dengan lelaki itu. Namun, siapa sangka hanya menjadi sebagai Girlfriend Olok...

    Completed  
  • Encik Suami Terlajak Macho. (THE DIAMOND LOVE)
    2M 70.2K 49

    Published : April2016 - Nov2016 Tengku Danish Edward, seorang lelaki yang handsome. Siapa tidak kenal jejaka paling macho sekali dan popular dengan sikap nya yang peramah menjadi CEO Karisma Holding. Lelaki kacukan Rusia mempunyai kembar seiras, Tengku Danial Edward sangat berlainan perwatakan antara mereka. Walaup...

    Completed  
  • Suamiku Tengku Ceo - TAMAT -✔
    548K 11.4K 40

    Thanks for reading my story..😘😘 Teruskan menyokong saya Slow Update

    Completed   Mature
  • KEMBALIKAN SENYUMANMU PADAKU✔️
    963K 13.9K 53

    [Complete✔️] Satu kemalangan yang melibatkan Datuk Khalid dan Natasha menyebabkan Adam mula membenci Natasha..Bagi Adam,Natasha adalah punca Datuk Khalid kehilangan tempurung lututnya.. Dalam masa yang sama,Adam sebenarnya sengaja membenci Natasha kerana perasaan cintanya terhadap Natasha...Adam menggunakan hal kemala...

    Completed   Mature
  • Penantian Cinta
    1M 30.9K 60

    Highest: [ #17 in Romance, #28 in Romance ] Kahwin Paksa? Ya, memang tipikal. Siapa sangka hidup Edrianna Rose bertukar 360° setelah di paksa untuk berkahwin dengan CEO yang keras kepala, Tengku Aiden Mikael. Mungkin sesetengah orang berasa bersyukur dijodohkan bersama seorang CEO muda yang kacak lagi berjaya, tetapi...

    Completed  
  • Larahany
    212K 5.2K 50

    Gara - gara terdesak dia terpaksa mengambil satu keputusan yang agak melulu. Gara - gara tidak sanggup melihatkan abang kesayangannya menderita, dia terpaksa terikat dengan satu perjanjian yang menyebabkan dirinya merana. Namun di sebalik semua itu, ada sebuah cinta yang penuh keikhlasan yang dinantikan. Tetapi untuk...

    Completed   Mature
  • MAMAT KEREK ITU SUAMIKU✔ (E-book)
    2.1M 18.3K 32

    Kerana satu peristiwa mereka terpaksa disatukan, Harris Mohd Adrian dan Erin Zulaikha. Harris jejaka tampan, kaya dan semua yang ada pada dia menepati ciri-ciri idaman wanita. Walau bagaimanapun setiap orang pasti ada kekurangannya. Harris lelaki yang kasar dan kerek. Erin Zulaikha, gadis kampung yang baru saja usiany...

    Completed   Mature
  • Kembalikan Senyumannya [√]
    97.7K 3K 13

    Pada Yuhana, kalau lelaki yang dah lama kenal boleh tinggalkan dia, apatah lagi yang baru jumpa. Dia memilih untuk hidup sendiri. Tapi sebab desakan ibubapanya yang tak pernah putus, dia terima Alif. Tapi baru nak kenal, Zarif kembali. *Dahlah Alif pun dia baru nak kenal, Zarif pula datang semula dalam hidupnya. "M...

    Completed  
  • [C] CEO Psycho
    169K 6.4K 17

    " 𝐍𝐎 𝐎𝐍𝐄 𝐂𝐀𝐍 𝐓𝐀𝐊𝐄 𝐌𝐈𝐍𝐄 !! " ** " JAWABLAH BODOH ! Kau bisu ke ? " Gegendang telinga Nara rasa nak pecah . Nampaknya tahap kesabaran lelaki itu semakin hilang , kepala Nara dihentaknya ke perabot . Darah mulai keluar . Pandangan Nara semakin kabur dan semuanya gelap . ' Akak.. tolong Nara... ' ** " Tak...

    Completed  
  • Mr Killer's Girl |✔|
    3.9M 180K 74

    [ BOOK 2 ] -•-•-•-•- [ C O M P L E T E D ] CARL QUE ALEXANDER & CARL HANS MIKAEL ________________________ NUR HUSNA , Dia terserempak dengan seorang lelaki yang tak p...

    Completed   Mature
  • Bidadari Milik Dia (Tamat)
    549K 14.7K 53

    ❝𝑩𝒊𝒅𝒂𝒅𝒂𝒓𝒊 𝑻𝒆𝒏𝒈𝒌𝒖 𝑨𝒅𝒂𝒎 𝑯𝒂𝒓𝒓𝒊𝒔.❞ "Tengku Adam Harris!Lepaskan saya!"-ketus Sarah "In your dream!Aku takkan pernah lepaskan kau lagi Sarah!"-kata Adam "Awak dh gila ke Tengku Adam Harris!"-ketus Sarah "Ya!aku mengaku aku gila!aku gila Sebb kau Puteri Nur Sarah!aku tak peduli kau nk ikut aku cara p...

    Completed   Mature
  • KAU TETAP MILIKKU SEORANG
    1.9M 28K 54

    kerana dendam Tengku Ryan Shah tega memerangkap Hamna Farhana supaya menjadi miliknya. cemburu yg menguasai Tengku Ryan menyeksa Hamna lantas ego yang menguasai keduanya membenam cinta yg kian berputik ...mampukah cinta yg terbina oleh dendam dan benci menyatukan mereka atau terpisah dek orang ketiga "disebabkan kau d...

    Completed   Mature
  • ZARA : BIDADARI TERAKHIR |✔|
    4.7M 191K 56

    [ BOOK 1 ] [ C O M P L E T E D ] • • • ZARA NAFISA & CARL AYDEN _____...

    Completed   Mature
  • Tengku BUAYA Aku Punya!!
    585K 16.1K 54

    Demi dendam yang telah lama dipendam,Tengku Rayyan Aiman sanggup melakukan apa sahaja termasuk merampas perempuan kesayangan abangnya. Setelah hasratnya tercapai, tiada pula niat hendak melepaskan si isteri, bahkan rintangan yang datang juga sanggup ditempuhi asal si isteri sentiasa berada dengannya.

    Completed  
  • Aku Suami Kau Isteri ✅
    3.8M 83.7K 67

    "Mana kau tahu aku tak ada perasaan?" tingkah Danish. "Yalah, awak tu nak senyum pun susah," "Habis tu kau nak aku senyum macam orang gila kat tepi jalan baru ada perasaan?" ujar Danish. "Tak payah! Sebab awak tu memang dah tak betul!" Qira membalas geram disertai jelingan tajam. Hari demi hari Qira dan Danish bertik...

    Completed  
  • Dahlia Mikail
    12.1M 537K 76

    [Previously known as Mr Tengku VS Miss Flower] [Wattys Awards Winner 2016] Highest ranking: #1 in Romance #1 in Viral list -- "Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan. "Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada. Kaki Tengku Farhan mul...

    Completed  
  • Pilihan Hati Tuan Syed | Terbit
    4.3M 64.5K 32

    2nd Romance by CikMardiah 📖 [BEST ROMANCE WINNER FABULOUSAWARDS 2017] [ Highest Ranking #1 ; ●16 sept 2017 ●7 dec 2017 ] Tamat saja pengajiannya di Kanada, JANNA mencuba nasib di Lauren's Hotel. Ya, rezeki memang tak pernah salah alamat. JANNA memulakan kerjanya yang pertama sebagai seorang houskeeper di situ tanpa m...

    Completed  
  • Your Boss Your Husband
    5.5M 62K 47

    C O M P L E T E D Only available from Prologue - Chapter 30; incomplete published in Wattpad. She's merely a toffee lydy. Got very nuffin' of scrap of nuffin'. But... she's captivated me. Once a devil, then a husband and a daddy. That is Zill Qayyim Kahwin dengan saya, tuan. Saya rela, jadi perempuan simpanan. Tapi bi...

    Completed   Mature
  • Hancur
    1.6M 29K 65

    Dato Ezra berumur 28 tahun. Dia seorang jutawan yang terkenal. Memiliki 3 buah syarikat di luar negara. Mia Sofia berumur 21 tahun. Dia masih lagi seorang pelajar. Hidup Mia Sofia hancur apabila Dato Ezra mengambil segala-galanya daripada Mia. No 9 in romance : 3/5/17

    Completed  
  • DARREN ZAVIER [ C ]
    669K 27.4K 43

    ⚠️ NO PLAGIAT ⚠️ ⚠️ cerita ini mungkin mengandungi sedikit kata-kata kesat ⚠️ [ STATUS : COMPLETED ] Darren Zavier Seorang lelaki yg bekerjaya dan mempunyai syarikat tersendiri, dia jugak mempunyai dua pekerjaan iaitu sebagai CEO dan ketua Mafia. Parents dia sudah lama meninggal masa dia berumur 5 tahun, semasa dia b...

    Completed  
  • Milik Aryan Khairiel☑
    549K 14.2K 33

    Dia kaum adam yang mampu menundukkan para gadis di bawah kaki nya, dia memiliki segala2 nya di dunia ini katakan sahaja apa yang tidak ada pada lelaki ini kekayaan dan kedudukan tidak perlu dikejar semuanya sudah dia miliki. Namun hanya dengan kemunculan seorang gadis mampu menggoncang dunia milik Aryan Khairiel yang...

    Completed  
  • Safa Qaisarah #wattys2018 [COMPLETED]
    2M 30.4K 43

    Orang kampung kena paksa kahwin . K read prolog for more

    Completed   Mature
  • My Sweet Tengku | Terbit
    3.1M 30.9K 40

    "Marry me " - Tengku Faiz Aryan "hah?." -Darmia Arissa "I said.marry.me" "tapi Saya tak kenal awak" "tapi saya cukup kenal awak miss Darmia Arissa." perkenalan singkat antara Tengku Faiz Aryan Dan Darmia Arissa membawa mereka kealam perkahwinan. siapakah Tengku Faiz Aryan ? mampukah mahligai yang dibina berkekalan sep...

    Completed  
  • YOU'RE THE ONE (✔)
    1.3M 37.4K 61

    4th Bella. Hidupnya tidak seceria dulu apabila dia dibenci oleh lelaki yang amat dicintai. Bertahun dia membawa diri. Pulangnya dia langsung tak dihargai. Lelaki playboy dan kacak. Siapa yang tak kenal. Tengku Edrian, CEO TZ Holding yang muda dan kaya. Akibat kisah lalu, dendam disemai dalam hati. Apa akan terjadi na...

    Completed  
  • Lelaki Dingin itu Suami Aku✔
    7.5M 225K 68

    Arissa, yang dibeli oleh Rayyan dari kelab malam tidak ubah dilayan seperti perempuan simpanan Rayyan. Bukan cuma itu, Rayyan mengurungnya di dalam kondominium yang serba mewah. Rayyan mula cemburu apabila melihat layanan Kamal terhadap 'perempuan simpanan' dia seperti seorang kekasih. Lagi-lagi kalau Arissa melayan K...

    Completed  
  • Tuhan, Izinkan Aku Menyintainya
    445 72 20

    Cinta Hartini dipermainkan dalam diam oleh Saiful dan sahabat baiknya sendiri iaitu Adila. Hatinya luka parah kerana dia sangat menyanyangi Adila seperti keluarganya. Ikatan cinta antaranya dan Saiful musnah tatkala Saiful melansungkan pertunangan dengan Adila... Takdir tuhan, Allah pertemukan Hartini dan pemuda dingi...

    Completed   Mature
  • Lovely maid.
    121K 3.3K 10

    "Wah wah wah. Ayu eh kau? Kenapa nak jadi setan ke duduk lama-lama dalam bilik air tu? Ouhh lupa , kau memang setan dah pun. Sanggup musnahkan kebahagiaan orang lain untuk kepentingan kau. " - Tengku Adam "Tengku Adam bin Tengku Ismail. Awak ingat awak sorang jeke yang ada kekasih hati?" - Nana Ilyana

    Completed  
  • Aku Milik Mr. Mafia Tu...©
    420K 13.4K 51

    28/5/18-ranked 1 in (percintaan) 29/5/18- ranked 3 in (couple) Mengisahkan seorang gadis yang bercouple dengan seorang mafia tapi tidak langsung mengetahui identiti sebenar lelaki itu sehingga suatu hari, rahsia lelaki itu pecah sendiri di hadapan gadis itu...membuat kan gadis itu mula takut dan meminta putus! Setelah...

    Completed  
  • Gemuk VS Mafia (Complete)
    1M 34.5K 61

    Aina Sofea seorang gadis yang berbadan gempal. Kemana sahaja Aina pergi pasti akan diejek,dihina,dan menjadi bahan tertawa semua orang. "apa salah aku sampai diorang pandang aku macam aku ni jijik sangat erk? aku x kacau pon hidup diorang" Tengku Rayyan Putera seorang ketua mafia yang dikenali ramai dan dalam masa ya...

    Completed  
  • ROS MR MAFIA
    934K 27.4K 39

    Seorang gadis yang telah dijual oleh pakciknya disebabkan tidak dapat melangsaikan hutangnya. Gadis yang lemah akhirnya dijual pada manusia yang kejam atau gelaran mereka mafia. " Tolong pakcik, Ros merayu jangan jual Ros. Apa salah Ros pakcik" Rose Erika "Ahh! peduli apa aku. Kau menyusahkan aku. Lebih baik aku jua...

    Completed