Select All
  • 7 + hemmings
    93.5K 6.4K 27

    "Luke'un çıktığı kızlar genelde onu düzeltecek tipler olmuyordu. Davetler, toplantılar, düğünler sırasında otoparklarda striptizciler, aktrisler, nedimeler hatta bizzat gelin (unutulacak gibi değildi) Luke'a etek kaldırırdı. Damadın arkadaşları izini bulduktan sonra kaldırıldığı hastanede patlak dudaklarıyla "Elimde d...

    Mature
  • lots of love
    69.6K 5.6K 26

    Aslında bu çocuğun çok iyi bir oyun arkadaşı olacağını ve benimle çok güzel oyun oynayacağını bilmiyordum. Tabii yıllar içinde benim ilk ve tek aşkım olacağını da.

    Completed  
  • neighbor af; irwin
    75.4K 6.9K 44

    Merhaba karşı komşum. Beni tanıyıp tanımaman açıkçası pek umrumda değil. Sadece sana git gide düştüğümü hissediyorum. Senin de bana en kısa zamanda düşmen dileğiyle. Sevgiler, hayalperest Milla. #10 - Angst #2 - 5SOS

    Completed  
  • Me And My Baby // a.i (ASKIDA)
    317K 17.4K 17

    Bir zamanlar nefesimi kesen ela gözlerini benim üzerimden çekip kucağımdaki küçük vücuda çevirdiğinde içim titredi. Böyle olmamalıydı. "İşte bu güzellik de benim küçük kız kardeşim, Ashlyn." dedim kızımı saran kollarımı sıkılaştırarak.

  • the angel from my nightmare ➵ mgc
    58.4K 6.3K 15

    Loretta aşık. Ana sınıfında tanıştığı, meyveleri çeşitli renklere boyayan küçük çocuğa, ortaokulda karşılaştığı zeki oğlana, lisede tanıdığı, klasik arabalarıyla onu büyüleyen görünmez adama; Michael'a.