Select All
  • You Hurt Me
    5.3K 641 28

    Cover by: sadreamer_01 Описание:Бюн Бекхюн е обикновенно момче в 11 клас. Той е студен и отбягва хората освен най-добря си приятел. Един обикновен понеделник, но не и за него, макар още да не го осъзнава. ,, Седях си в поредния скучен час по химия и учителят каза. - Ученици,моля за внимание. Това е новата ви съученич...

  • Do you love me?(k.t. & j.jk.)(ВРЕМЕННО СПРЯНА)
    4.1K 501 18

    - Защо ми го причиняваш? - Аз не искам, но трябва...- отвърна му Те, който не спря да гледа към земята. - Значи, не си ме обичал щом така лесно ме захвърляш...- допълни мъника едвам сдържайки набиращите му сълзи. - Не е така!- възпротиви се Техьонг. - Как е тогава! Кажи ми!- закани го Чонгкук като започна леко да вика...

  • ♡I want U♡ - завършена
    66.1K 5.7K 70

    На е момиче-хибрид. Съчетано с котка, тя има части по тялото си от даденото животно. Желанието ѝ е да бъде обичана истински. Чонгкук е човек, който е влюбен тайно в едно от "нещата" на приятеля му - Техьонг. Дали двамата ще разберат,че не могат един без друг?

    Completed  
  • I need U (P. J. and M. Y.)-завършена
    70.6K 5.7K 59

    Приятелство: направено от чат... Чувство: нарастващо всеки ден. Чувство наречено "любов". Ако искате да разберете какво става.... Започнете да четете!

    Completed  
  • Dark (Bulgarian Translation) - Harry Styles
    413K 18.5K 84

    - Не можеш да ме защитиш от всичко. - Мога да опитам. *Историята се превежда* All Rights Reserved to H28

    Completed  
  • Blood Eyes
    5.9K 476 16

    Бях напълно нормална тийнейджърка от големия град. Живота ми беше прекрасен, имах идеално семейство нямах никакви грижи, нито проблеми, докато не се преместихме в една малка къщичка в покрайнините на града.

    Completed