Select All
  • SorteerHoed
    20.5K 937 13

    Ben je nieuw in Zweinstein? Kom dan hier naartoe om je te laten sorteren. Hier zijn ook de afdelingspunten te zien. En er is een uitleg hoe RPG werkt en regels.

    Completed  
  • Chatrooms
    146K 2K 98

    De grote zaal. De woonkamers van de 4 afdelingen. De lessen. Alle chatrooms die er zijn. De echte RPG kamers. Hier zijn alle kamers van Zweinstein. Ben je een leerling is dit je plekje. Ben je nog geen leerling? Schrijf je snel in bij de sorteerhoed.

  • Lessen
    25.1K 608 61

    Op zweinstein zijn er natuurlijk allemaal lessen, vakken. Toverdranken, gedaanteverwisseling, vliegen en ga zo maar door. De leerlingen van ZweinsteinRPG kunnen hier hun lessen volgen. Uiteindelijk komen ook de SLIJMBAL examen. Ben je nog geen leerling? Schrijf je snel in bij de sorteerhoed.

  • Zwerkbal
    3K 174 13

    Op Zweinstein hebben ze een sport genaamd Zwerkbal. Het kan er hard aan toe gaan. Maar toch houden ze het spel en vinden ze het fantastisch. Hier zullen de teams staan, de regels en de wedstrijden. Veel plezier leerlingen met Zwerkbal. Ben je nog geen leerling? Schrijf je snel in bij de sorteerhoed.

  • Platform 9 3/4 & Zweinstein express
    1.4K 142 16

    Het platform van de Zweinstein express. De trein die je naar Zweinstein brengt en de coupés. Je kan hier kletsen, klaar maken voor de school en nog meer. Veel plezier op het perron en in de trein. Ben je nog geen leerling op ZweinsteinRPG? Ga dan snel naar de sorteerhoed.

  • Het Ministerie
    7.8K 171 11

    Het Ministerie van de Toverwereld zorgt dat alles goed is. Dat wij, tovenaars en heksen, niet ontdekt worden. Ze maken regels en zorgen dat iedereen er zich aan houdt. Als je afgestudeerd bent op ZweinsteinRPG kan je hier voor solliciteren. Ben je nog geen leerling op ZweinsteinRPG, ga dan snel naar de sorteerhoed...

  • Bibliotheek
    13.4K 551 52

    Hier is de bibliotheek van Zweinstein. Boeken over spreuken, boeken over toverstokken en boeken over toverdranken. En wie weet wat je nog meer vindt. Loop maar snel de bibliotheek in en ga opzoek.

  • Raadsel van de Week
    7.9K 407 28

    De Wemel broers lopen nog steeds door de gangen van Zweinstein. Lessen volgen ze niet meer, maar raadsels verzinnen doen ze wel. Als je ze goed raad krijgt jou afdeling 10 punten. Kan jij het raden...? Elke week zal er een raadsel komen. Ben je nog geen leerling? Schrijf je snel in bij de sorteerhoed.

  • De Ochtendprofeet
    3.1K 468 40

    De krant van de Toverwereld. Nieuws, gebeurtenissen, aankondigingen. Ze willen kwaliteit leveren en waar gebeurde verhalen. Dat doen ze met een groep. De journalisten, de columnisten en de hoofd redacteur van de krant.

  • De Kibbelaar
    4.2K 516 44

    De Kibbelaar is altijd de krant geweest voor degenen met een open instelling, een vrije ziel, en iedereen die dingen van de positieve kant ziet. De krant heeft een heel aantal geweldige, creatieve artikelen van vroeg in de jaren 90, en schrijven nu nog steeds de meest sappige verhalen. Als je geniet van verhalen over...

  • Toverkrant
    7.8K 1.2K 114

    Dit is de Schoolkrant van ZweinsteinRPG!! De krant van de Toverwereld van Harry Potter. Hier zal allemaal nieuws komen wat er in de toverwereld gebeurt.

  • Schoolfeest
    1.6K 22 1

    Hier zullen de schoolfeesten van Zweinstein plaats vinden. Alleen de leerlingen van ZweinsteinRPG zijn welkom. Veel plezier met de feesten! Ben je geen leerling hier, ga dan snel naar de sorteerhoed.

  • Wedstrijden
    2.6K 213 25

    Hier zullen meerdere wedstrijden komen. Schrijf wedstrijden met het Thema Harry Potter. Dan heeft natuurlijk meerdere gedeeltes in zich.