Select All
  • YAN KOMŞUM
    3.6M 170K 117

    Ece on yedi yaşında bir genç kız. Herkes gibi o da bir okulda okuyor ve o da okulunki yakışıklı bir çocuğa aşık olabiliyor. Ancak bir gün okulundaki büyük yangın ve babasının işi yüzünden yeni bir okula gitmesi gereklidir. Bu nedenle en yakin arkadaslarınin bazilarini ve sevdiği çocugu birakmasi gerekmektedir.

    Completed  
  • -ÖĞRETMENİM-
    36.8M 1.1M 63

    "Özür dilerim." "Dileme.Ben özür diliyor muyum? Sana köpek gibi aşık olduğum için senden özür diliyor muyum?" *** O benim öğretmenimdi, bana nasıl güzel sevilir o öğretti.

  • Kiralık Aşk
    306K 6.6K 108

    Kiralık Aşk Bildiğin herşey göründüğü gibi değilse... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer ile evlenmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşları...

    Completed  
  • KOLEJE HOŞGELDİN ( KİTAP OLDU )
    21.5M 801K 73

    Hazal, babasının ölümünden sonra annesi ve abisiyle birlikte İzmir'e taşınır. Orada gideceği kolejin sahibinin oğlunun gazabına uğrayacak yeni kişidir. Batu ve Hazal'ın birbirlerine olan nefreti ne zaman aşka yol açacak? Aşk ilk hangisini yakalayacak?

  • ÇİLEK KOKUSU
    17.7K 401 12

    Burak Ve Aslı nın Hikayesi

    Completed  
  • YENI EDEBİYATÇI #wattys2015
    221K 4.9K 27

    Öğretmenine aşık bir genç kız Öğrencisine aşık ama sırlarla dolu bir adam. Mutlu olabilecekler mi?