Select All
  • Výběr z fanfikcí
    32.3K 1.6K 94

    Už vás nebaví číst fanfikce, které jsou všechny na jedno brdo? Chtěli byste si přečíst něco skutečně originálního, co nezapadá do milionkrát omílaných stereotypů? Něco z vašeho oblíbeného fandomu? Pak to zajisté najdete v této knize! Na wattpadu existují i dobré, originální fanfikce, bohužel je jich mizivé procento a...

  • Motivace, aneb když nevíš, jak dál
    9.8K 1.1K 11

    Snažíte se sepsat anotaci, ale nevíte, jak začít? Píšete příběh, ale nepřicházejí ta správná slova? Ten pocit zná každý, ať už vážený spisovatel, či obyčejný pisálek. Zkrátka se zaseknete a nevíte, jak dál. Chcete s tím něco udělat? Chcete zamávat spisovatelskému bloku a víckrát ho již nevidět? Pak jste tu správně!

  • Vivík píše o psaní
    10K 1.1K 19

    Tohle není návod. Není to učebnice. Jen souhrn mých postřehů a názorů, co jsem posbírala během té poměrně dlouhé doby, co píšu. A taky přiznání, co jsem dělala blbě a kde jsem si nabila hubu. :)

  • Kritický rozbor Zmijozelské princezny (od catharineranger)
    19K 1.3K 30

    Společná recenze jedné z nejčtenějších fanfiction na Harryho Pottera na českém wattpadu.

    Completed  
  • Rady do větru
    51K 5.3K 66

    I já jsem se rozhodla se velice neoriginálně připojit k sepisování psacích příruček. Snad zde najdete něco, co vám alespoň trochu pomůže. Upozornění: Příručku jsem začala psát pět let nazpět, s některými věcmi se už vůbec neztotožňuji.

  • Wattpad tipy
    33.8K 1.9K 9

    Návody, tipy a rady pro autory na Wattpadu. Co tu už najdete: Věnování, Odpovědi na komentáře, Obálka, Název kapitoly, Název příběhu, Obsazení, Zmínění uživatele. Pokud byste chtěli s něčím poradit ohledně Wattpadu, napište mi do komentářů. Budu podle toho přidávat další kapitoly. Nejlepší kniha v kategorii Náhodně Wa...