Select All
  • SAKA VE SANRI
    21.3M 1.1M 53

    "Karımı artık yanımda, odamda ve yatağımda görmek istiyorum!" diye bağırınca donup kaldım. Ne söylediğinin farkında mıydı? Bir başkasının kimliğiyle evlenmek mümkün müydü? Gerçekten nikâhta bile sahtekârlık yapılabilir miydi? Başına gelene kadar Bige Saka bunun mümkün olduğunu sanmıyordu. İlk görüşte aşktı onunkisi, b...

  • Bana Aşkını Ver(AŞIK ADAMLAR SERİSİ 3)
    2.4M 99.4K 7

    Her şey bir rüya ile başladı... Adam kadını rüyasında gördüğü an aşık olmuştu. Peki ya kadın? "Ben sen olmadan sevdim seni beklerim de peki ya sen sever misin benim seni sevdiğim gibi?" GENÇ KIZ EDEBİYATI #3 (24.12.2017) Üç kitap birbirinden bağımsızdır. *Tüm telif hakları saklıdır.

    Completed  
  • Katil Ve Mafya |Zor Aşk Serisi 1|
    515K 19.3K 48

    İçimdeki şeytan... Bazen karakterimi ezip ön plana çıkıyordu. Gittikçe güçleniyordu... Onu ben besliyordum. Hergün öldürdüğüm adamlarla. Sonra onu gördüm? Pardon, o beni zorla götürdü... Şeytan güçlendi birden. Bilemediğim bir varlığa dönüştü. Adını bilmediğim bir histi... Onun yanında kalbim yerinden çıkacakmış gib...

    Completed   Mature
  • Ben Farklıyım (Tamamlandı)
    365K 17.1K 32

    Diş telli, şişman, kısa saçlı, gözlüklü bir kızın hayatı boyunca dalga konusu olması.. Alay edenler, dışlayanlar hatta yumurta domates fırlatıp okulumuzda senin gibi çirkinleri istemiyoruz yazılı pankartlarla aşağılama... Güneş, kendisiyle dalga geçilmesine göz yumup hayatına devam mı edecek yoksa değişecek mi ?

    Completed   Mature
  • COOL AĞA 2
    3.9M 1 1

    ・GENEL KURGU #1 ・RASTGELE #1 ・ROMANTIZM #12 - İnsanlarda tek sıcak kanun, üzümden şarap yapmaları, kömürden ateş yapmaları, öpücükten insan yapmalarıdır. TAMAMLANMIŞTIR. Kapak yapımı şahsıma aittir.

    Completed