Выбрать всё
  • Pokemon Macerası
    3.3K 182 18

    💙Bu hikaye alıntı değildir. 💙Karakter alım yoktur 💙Bölümler geç gelebilir. Diğer hesap : @Bayan_Hyuga

  • POKEMON: Ejder Ustası {DÜZENLENİYOR}
    16K 1.2K 38

    Ejder türü pokemonlarda usta olmak isteyen Brendan, Brendan' ın buz tipi bir spor salonu lideri olmasını isteyen bir baba, Brendan' ı yerin dibine gömmek isteyen bir abi, Ejder Ustası ünvanını kaptırmak istemeyen bir şampiyon, Sevdiğinden vazgeçmek istemeyen bir kız, Brendan' dan üstün olmak isteyen iyi niyetli düşman...

  • Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)
    19.9M 434K 197

    Korku, gerilim ve heyecan arayanlar... Okurken tüylerinizin ürpermesini ister misiniz ? Korkularınızı bir kenara bırakın ve cesaretiniz varsa okuyun ! Dikkat ► Gece evde yalnızken bu hikayeleri okumayın... Hikayelerin bir kısmı çeviri bir kısmı ise bizim yazdığımız hikayelerden oluşuyor ve çeviriler bize aittir.

    Законченные истории  
  • Gizemli Kasaba
    12.1M 518K 75

    Jenna Collins Gizemli Kasaba'ya taşındığında olacaklardan habersizdir. Birçok yeni insan tanıyacaktır. Peki ya tanıdığını sandığı insanlar gerçekte öyle değilse? NOT: HİKAYENİN KİTAP OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR/ OLAMAZ. Başlarda acemi olduğumu biliyorum. İleride bölümleri düzenleyebilirim umarım. İyi okumalar..

    Законченные истории  
  • Komik 1
    12.4M 666K 198

    Tüm üzüntülerinizi, nefretlerinizi, acılarınızı unutun, mutlu olmanız için yazdığım bu satırları okuyun, bu kitap sizi eğlendirmek için yazılmıştır. 5 dakikalığına bile olsa gülümsemek güzeldir hatta gülümsemeniz için size birkaç sebep ve birazcık bilgi vereyim; ♚ Somurtan insanların yüzleri gülümseyen insanların yüzl...

    Законченные истории  
  • Piçliğin El Kitabı
    8.5M 396K 137

    2014 yılında yazmaya başladığım ve içerisinde gereksiz fikirlerimi barındırdığım bir karalama defteri. P.E.K ailesine hoş geldiniz.

  • *TOP SECRET*Naruto Bilinmeyenler*
    219K 7.3K 50

    Narutoyla ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenlerin başvuracağı bir rehber.

    Законченные истории  
  • Komik Olan Her Şey
    603K 20.1K 200

    24.02.2017 Rastgele #8 03.03.2017 Rastgele #7 Derleme gülmeceler...

    Законченные истории