Select All
  • Perempuan?
    547K 14.6K 45

    Johannah, lebih suka dikenali sebagai Jojo. Seorang pengkid atau tomboi sejak remaja lagi. Tertarik dengan perempuan seksi seperti bosnya, Cik Alisa.

  • Siri Bercakap Dengan Jin - Karya Tamar Jalis
    4.1K 89 12

    Tamar Jalis hanyalah nama pena beliau, nama sebenarnya adalah Ahmad Mahmud atau Mohd Radzi Mahmud. Berasal dari Beruas, Perak. Kenapa Tamar Jalis? Sebenarnya Tamar Jalis diambil bersemperna nama jin yang terdapat dalam Hikayat Inderaputera, ini adalah sebuah naskah kesusasteraan Melayu lama. Tamar Jalis begitu merahsi...

  • Three Twin Girl Magic
    237K 11.3K 62

    Aqira Alisya Ariana Kembar tiga yang mempunyai kuasa magic dari kecil.. Mereka dibesarkan didunia manusia oleh atuk mereka, mereka tidak tahu siapa diri mereka yang sebenar. Suatu hari ketika atuk mereka pergi kerja, mereka bertiga bertekad hendak masuk ke bilik yg dilarang masuk oleh atuk mereka. Di bilik itu merek...

  • Pickupline
    324K 8.4K 79

    Pickupline-pickupline yang hangat di twitter dan dalam negara. Berguna untuk para jejaka yang single untuk mentackel awek dan sesiapa saja yang masih single. Jika pickupline ini tidak berguna, jangan kecam saya. Tapi, kecamlah diri anda sendiri kerana menggunakan pickupline ini! (Achievement) #23 in Random #73 in Rand...

  • HIMPUNAN CERITA SERAM
    3.2K 56 4

    menceritakan kisah-kisah seram

    Completed  
  • CERITA HANTU MALAYSIA
    9.6K 253 9

    Malam Jumaat seronok juga baca cerita seram ye tak?? Aku terlambat sikit nak post entri ni sebab ada beberapa kesulitan dalam memahami bahasa si pengirim. Aku harap pengirim ni akan ubah sikit cara penulisan dia supaya senang aku nak memahaminya. Baiklah. Jom teruskan membaca kisah seram yang penuh misteri ini.

    Completed  
  • KISAH SERAM
    53.9K 2.2K 21

    koleksi kisah seram untuk santapan anda di malam hari....

    Completed  
  • BLOK E : Mulanya Di Sini [Complete]
    214K 11.8K 38

    Blok E, hanyalah sebuah blok satu tingkat yang terletak bersebelahan padang. Blok yang menempatkan kelas tingkatan 4 ini kelihatan biasa sahaja, seperti juga blok-blok lain. Namun, siapa sangka kejadian pagi itu mula merubah suasana. "Tapi, tu bukan Farah Idayu kan?'' - Huda " Hah, ada orang tolak? Aku nampak hang ja...

    Completed  
  • URBAN LEGEND
    72.1K 2.9K 11

    urban legend seram dari serata dunia .

  • Cinta Si Kaca Mata
    425 27 5

    Aulia ~ cinta hati farhan Farhan ~ cinta hati aulia Bagaimana nak selesaikan masalah cinta dorang niee ? Ikuti kisah saya hanya di cinta si kaca mata

    Completed   Mature
  • Koleksi Cerita Lawak *,*
    127K 6.4K 42

    Kalau bosan..jom la baca cerita lawak ni..harap2 tak bosan ya!Jangan malu2 pulak nak baca ya^_^

  • Koleksi Seram dan Mistik sepanjang zaman - Slow update
    136K 4.6K 31

    Ini adalah himpunan cerita seram, mistik sepanjang zaman. At least; cerita yang berlaku atas diri aku la... Kalau cerita mulut tu aku tak jamin kesahihan... Takde sanad yang meyakinkan. haha.. Aku cuba kongsikan segalanya, dari aku zaman aku nampak Hidangan Hapy Meal adalah keterujaan yang mengkhayalkan sehingga aku...