Select All
  • Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)
    19.9M 434K 197

    Korku, gerilim ve heyecan arayanlar... Okurken tüylerinizin ürpermesini ister misiniz ? Korkularınızı bir kenara bırakın ve cesaretiniz varsa okuyun ! Dikkat ► Gece evde yalnızken bu hikayeleri okumayın... Hikayelerin bir kısmı çeviri bir kısmı ise bizim yazdığımız hikayelerden oluşuyor ve çeviriler bize aittir.

    Completed  
  • TEK BAŞINA...
    4K 112 4

    Bu benim ilk hikayem umarım beğenirsiniz . İyi okumalar ! :)

    Completed   Mature
  • AŞK OYUNU
    1.2K 32 9

    Masum bir aşk Temiz bir kız Çift karakterli bir beyefendi Ve kan donduran bir AŞK hikayesi. NOT:Kimse güveni haketmez.

    Completed  
  • Gerçek Katil...
    29.9K 1.2K 27

    Sherlock Holmes'un karısı olan Bayan Holmes'un hayatı sıkıcıdır. Ama yeni müşterisi olan bir film direktörü bunu değiştirir. Stüdyosundaki ani ölümler bir anda hayatını heyecanlı hala getirir. Tabi direktörün yakışıklı asistanı da dahil. Bir aşk,gerilim ve cinayet hikayesi. Peki gerçek katil kim?

    Completed  
  • Bir Seri Katil Hikayesi (Kitap Oldu)
    244K 16.2K 75

    Acımasız bir dizi cinayet... Akla gelen tek bir soru ; Katil kim? Peki ya, katil kendisini ifşa etse, yine de onu yakalayabilir misiniz? Gizemli maskeler... Meraklı bir gazeteci... Cesur bir rehine... Ve tüm bunların arasında kalmış hayata küsmüş bir polis.... Katilin istediği...

  • YALAN MASAL
    46.3K 1.5K 51

    Masal, iki buçuk yıl önce istemese de bir kızı öldürmüştür ve bunu kimse bilmemektedir. Ve bir gün bir gençle karşılaşır. Genç, öldürdüğü kız Gece'nin sevgilisidir. Masal ilk görüşte Rüzgar adındaki bu Gençten etkilenir. Tabi Rüzgar da Masal dan hoşlanır. Ama Aşk bu kadar basit olmayacaktır. " Ben katil değilim. " A...

    Completed  
  • tatlı kücük yalancılar
    73.1K 1.2K 13

    5 kizin hikayesi ama iclerinden biri esrarengiz bir bicimde kayboluyor

    Completed  
  • Gizemli Kasaba
    12.1M 518K 75

    Jenna Collins Gizemli Kasaba'ya taşındığında olacaklardan habersizdir. Birçok yeni insan tanıyacaktır. Peki ya tanıdığını sandığı insanlar gerçekte öyle değilse? NOT: HİKAYENİN KİTAP OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR/ OLAMAZ. Başlarda acemi olduğumu biliyorum. İleride bölümleri düzenleyebilirim umarım. İyi okumalar..

    Completed