Select All
  • Zovite me Pinokia
    4.4K 944 31

    3 stvari ne mogu ostati dugo skrivene: Sunce, Mesec i istina. Šta se desi kada jedna lažljivica odluči da uradi apsulutno sve da istina ne izađe na videlo? Koliko laži je potrebno da se sakrije istina? I da li te istina ,na kraju krajeva, zaista može osloboditi?

  • Putnici [Knjižni klub]
    448 35 1

    ,, Smrt vladara uvijek za sobom nosi neprilike. " Pomislio mladi Skit Kiran, kada je dobio vijesti o smrti njihovog vođe. Duboko u neprijateljskom teritoriju, pod prijetnjom nadolazećih snijegova, njegov život će pasti u ruke sudbine i natjerati ga da na pruzimanje puno većih odgovornosti od vođe lovačke skupine.

    Completed  
  • Dangerous mind
    1.1K 268 39

    Poetry

  • Imaš li trenutak ogorčeni svete?
    5.1K 1K 50

    "Imaš li trenutak ogorčeni svete?" je zbirka pesama u kojoj pišem o ljudima, njihovom odnosu prema sadašnjici i strahu da se suoče sa realnošću. Komformizam i spajanje sa masom postao je trend 21. veka, kao i opšta nezainteresovanost ljudi za pravim vrednostima. Pesme koje se nalaze u zbirci su pesme za svakoga, jer s...

  • Svedok ljubavi
    74.8K 4.8K 22

    Kada Helena napokon dobije posao, ni ne sanja da će joj se život promeniti iz korena. Postavši svedok ubistva, i meta jednog od najopasnijih kriminalaca, kreće u avanturu bežeći sa jednim od detektiva. No da li će uspeti da pobegnu od svojih osećanja?

    Completed   Mature