Select All
  • Ex Robot IV [ChanBaek Texting ]
    56.1K 7.4K 25

    Dünyanın en genç ve deha bilim adamı olarak bilinen Byun Baekhyun yardımcı robutuna olmadık hisler beslediğini anladığında onu insan yapabilmek için neleri göze alır? Ex serisinin 4.kitabıdır Diğer kitaplarla bağlantısı yoktur.

    Completed   Mature
  • Ex Matchmakers VI[ Chanbaek Texting]
    80.6K 8K 24

    "Terzi kendi söküğünü dikemez" . EX serisinin 6.kitabıdır. Diğer kitaplarla bir bağlantısı yoktur.

    Completed   Mature
  • Ex Prof VIII [Chanbaek Texting]
    140K 11.4K 25

    Byun Baekhyun belkide hayatının en büyük hatasını telefonunu profesörüne kaptırdığında yapmıştı.

    Completed   Mature
  • Ex Sex Scandal XI[Chanbaek Texting ]
    72.3K 6K 20

    Naver Gündem Asyanın en önde gelen grubunun rapperi Park Chanyeol'un otel odasında uygunsuz bir şekilde sızdırılan resimlerinin detayına bakılıp aldığı yüksek miktardaki uyuşturucu tespit edilmesinin yanında hastane raporları da medyanın eline düştü.

    Completed   Mature
  • Fuck Me 'DNA' Chanbaek Texting
    54.7K 5.7K 20

    *Sadece pipetini istiyorum veremez misin? -Hayır,sadece imzamı verebilirim. *Ama ben pipetini istiyorum Lütfennnnnn Ve Chanyeol hayatını tepetaklak eden bir karar verdiğini 6 yıl sonra karşısında kendisinin klonu ve ondan tuhaf bir istekte bulunan hayranıyla fark etmişti.

    Mature
  • Fuck Me "Stop!"Chanbaek Texting
    141K 12.2K 30

    Chanyeol sadece aç gözlü değildi.Dünyadaki her değerli şeyi kendine isteyen evli bir adamdı. Şirketleri önce kıskacına alır sonrasında yok ederdi. Ve sıradaki hedefi o kadar kolay değildi. Kıskacındaki şirket CEO'nun eşi tüm planlarını altüst edecek güce sahipti. Ve Chanyeol denildiği gibi her değerli şeyi kendine...

    Completed   Mature
  • Equinox
    59K 5.6K 20

    Equinox, Sehun'un en büyük fan sitesdir. Luhan bu sitenin sahibi ve Sehun'u deli gibi aşık bir fandır.

    Completed  
  • This is My Love Story (KaiSoo fanfic)✅✔⌛
    76.9K 5.1K 18

    Merhaba!Ben aşkı sadece tatlı,kısa boylu,büyük gözleri olan birinde yaşayan,karşılıksız bir aşka sahip olan Jongin. Sanırım,gözü derslerden başka bir şeyi görmeyen,o küçük ders canavarını kendime aşık etmenin bir yolunu bulacağım ve sonunda onu kendime aşık edeceğim.O benim varlığımdan bile haberi olmazken,onun herşey...

    Completed  
  • STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]
    264K 17.3K 31

    Chanyeol deliler gibi aşık olduğu karısını kendisininde olduğu kazada üvey oğlu yüzünden kaybetmesiyle başlayan içinde herşeyi bulabileceğiniz,bir hikayeyle geldim... *dadyking değildir.

    Completed   Mature