Выбрать всё
  • Yazıyor... (Depresif Kız)
    4.7M 336K 65

    11-B grubuna eklendiniz. +9054: Alya gruptan çıkma. Önemli bir konu var. Siz : Özelden yaz. Gruptan ayrıldınız. +9054 yazıyor... +9054: Sen voleybol takımında bu sene kaptansın. O gruba yeni antrenörü aldık. O yüzden çıkma. Siz : Gerekli mi? +9054: Evet. +9054 kişisini engellediniz.

  • Diriliş Ertuğrul Mükemmel İnsanları
    13K 1K 41

    Merhaba arkadaşlar umarim beğenirsiniz imla ya da noktalama hatam olursa kusura bakmayin.Size icerik olarak ne yapacagimi soyleyeyim ilk basta 1.donem kisi ve karakterlerini dizideki rolunu anlatacagim sonraki donemlerdede ayni sekilde devam edeceğim keyifli okumalar.

  • DİRİLİŞ ERTUĞRUL MÜKEMMEL SÖZLERİ
    46.1K 3.8K 187

    Merhaba arkadaslar burda sizlere Muhteşem İnsanları bölümünün baska bir serisi olacaktir.Gene soylemek istiyorum yazim veya noktalama hatam olursa kusura bakmayin simdiden keyifli okumalar.Altlarındaki yorumlar tamamıyle benim fikrimdir.Resimler alıntıdır.Sadece bazıları bana aittir.

  • DİRİLİŞ "ERTUĞRUL" REPLİKLERİ VE ÖZLÜ SÖZLERİ
    51.3K 3.7K 155

    Benim gibi Diriliş delisi yada çılgınları varsa bütün fanları ve hayranları buraya toplayalım. Bütün resimler bana ait değildir. Diğer Dirilişçilerin kitabından olabilir. Diriliş "ERTUĞRUL" Her Çarşamba Saat 20.00 'de TRT 1'de... 🌟Kitabımı votelemeyi unutmayın canlar. 💭Yorumlarınızı bekliyorum. ⚠Beni takip etmeyi un...