Select All
  • Lanets
    1.6M 169K 75

    「 completed」 「 inspired by Ouran Highschool Host Club 」 Ini kisah sekumpulan 5 orang pelajar lelaki rupawan yang menjalankan bisnes dengan menawarkan servis mengarut seperti teman lelaki upahan, date, dance dan seangkatan dengannya. L untuk Lee A untuk Ariyan N untuk Nazmi E untuk Edhan T untuk Thaqid. Nampak apa yan...

    Completed  
  • Hanya Aku Yang Rasa
    2K 528 17

    setiap manusia mempunyai kisah yang tersendiri dan kisah kita selamanya tidak akan sama dengan orang lain kerana HANYA AKU YANG RASA setiap baik buruk perjalanan hidup ku -ayradia keep supporting my first writing, I really appreciate it !! Semoga bermanfaat untuk korang ❤❤ Thank you! My Beautiful Cover by @Fiixorra ❤

  • [C] Suamiku Si King Pick-up Line
    9.8K 948 62

    Airel Farhan dan Pick-up Line berpisah tiada. Ada sahaja ayat-ayat manis tahap potong kaki keluar dari bibir dia. Dia juga seorang yang bersikap baik hati, sopan santun sahaja dan disebabkan itulah, aku Irshah Syakira jatuh cinta terhadapnya. Pertemuan pertama kami terjadi di mana aku bertemu dia di rumahku di majlis...

    Completed  
  • CAT GIRL
    1K 368 30

    Rikka, gadis kecil yang comel. Sebelumnya digelar 'unknown' kerana tidak tahu nama sendiri. Rikka adalah separuh kucing dan separuh manusia. Cat girl. Hyzel. Budak lelaki misteri. Dan mempunyai kelebihan...... "We are born to love. Destined to meet and live together." - Hyzel "Meeoooww" - Rikka "Comel" - Hyzel

  • Lelaki Dingin itu Suami Aku✔
    4.5M 129K 65

    Arissa, yang dibeli oleh Rayyan dari kelab malam tidak ubah dilayan seperti perempuan simpanan Rayyan. Bukan cuma itu, Rayyan mengurungnya di dalam kondominium yang serba mewah. Rayyan mula cemburu apabila melihat layanan Kamal terhadap 'perempuan simpanan' dia seperti seorang kekasih. Lagi-lagi kalau Arissa melayan K...

    Completed  
  • ZOMBIE
    9.5K 1.1K 30

    HANYA REKAAN SEMATA MATA . TIDAK MENGENA DENGAN SIAPA SIAPA

  • Islamic Quotes
    1.8K 203 33

    There's no god, but Allah SWT All the quotes I got from Instagram, Mr. Google and the translation verses of Al-Quran 💗 I hope this book will help you guys, aamiin inshAllah #2 in dontbesad

  • [C]Ketua Pengawas Playboy ||O.S.H ✔
    48.3K 6.8K 24

    Sehun ni tukar girlfriend macam tukar baju. Kau hado? Ketua pengawas idaman pelajar Highschool Ikuti kisah percintaan remaja a.k.a cinta monyet yang mungkin berkekalan till the end 🦇 SEHUN X JOY🦇 ‼️ ‼️ CRINGE ALERT ❗❗❗❗ Allmaklumlah ini FF zaman noob and author tak nak edit apa apa sebab nanti besar...

    Completed  
  • Suamiku Chia Ciaa
    170K 6.4K 15

    Kehidupan seorang wanita bernama Aida Qistina yg bernasib malang kerana berjumpa dgn lelaki mamat sengal dalam sesuatu kejadian. 'Ehh kejap, nama you Aida eh? - Iz 'Haah, kenapa ? - Qis 'Sebab AiDa mula minat kat you. -Iz 'What?!! GILAA - Qis Akhirnya, Qistina menikah juga dengan pilihan orang tuanya . ' Aku dah maafk...

    Completed  
  • Hide and Seek [Season 2]
    14.5K 1.2K 12

    " aku perlu bersembunyi untuk tenangkan diri aku... aku akan kembali... " Lee Na Ra a.k.a korang telah melarikan diri pada hari Majlis Pertunangan korang berlangsung dengan menerima bantuan daripada Dr. Joongki dan Dr. Kwangsoo. Ke manakah hala tuju korang selepas ini? Bagaimanakah keadaan Appa korang iaitu Lee J...

    Mature
  • Hide and Seek [Season 1] *complete*
    70.7K 6.7K 58

    Lee Na Ra seorang yang naif. Sering dibuli semasa di sekolah oleh pelajar senior di sekolahnya yang dikenali sebagai EXO. Sejak kecil hidupnya tidak mendapat kasih sayang dari sebuah keluarga yang bahagia. Oleh itu dia mengambil keputusan untuk menyendiri dan tidak bergaul dengan orang lain. "Byun.. Daehyun.. jangan t...

    Completed   Mature
  • CRUSH [C]
    90.9K 7.9K 22

    'Love is like the wind, you can't see it but you can feel it.' Kim Eunhee sentiasa berpegang pada kata-kata itu. Dia merupakan seorang Presiden Persatuan Pelajar Sekolah Tinggi El Dorado. Dia dibantu oleh Park Chanyeol selaku Naib Presiden serta Kim Jongin sebagai Setiausaha. Sungguh pun dia seorang presiden yang berk...

    Completed   Mature
  • Budak Gengstar Vs Budak Pengawas
    278K 12.1K 58

    Sinopsis Apabila jumpa je kat sekolah ed dengan mia mesti bergadoh pasal benda² kecik. Semestinya denda yang lakukan oleh Mia sering kali buat kesalahan yang membuatkan ed selalu dendannya amat berat. Sebab Mia ni budak gengstar suka langgar peraturan sekolah. Dasyatt Perangan dia orang walaupun cikit punya hal. Ha...

    Completed  
  • [ C ] Queenka VS Kingka ? Book 1
    155K 10K 76

    Disebabkan 1 kes , mereka berbaik ? Betullah orang kata , jangan benci lama - ii nanti tersuka hm itu la yang dihadapi oleh Apink juga BTS . Setelah mereka bahagia ada pula yang mengacau relay mereka ? Ya itu lumrah kehidupan ya gais ! Baca la itu ketahui lebih lanjut ! Eh dah cam poster hehe Start - 25 / 2 / 2016 ...

    Completed  
  • ( √ ) NERD Turn Into QUEENKA [ 괴상한 여왕으로 변신하다 ]
    91.3K 7.2K 41

    " Korang tak puas hati apa ha ?! " -Chorong " Budak nerd marah la pulak ! " -Taehyung " Tak padan dengan nerd " -Jimin " Yahh- " -Chorong Hanya disebabkan dia nerd , dia dibuli . Dalam banyak2 pelajar , Chorong yang dipilih menjadi mangsa Taehyung , Jimin dan Joshua . Tambahan pula mereka bertiga sekelas dengan Choron...

    Completed  
  • Our Class [COMPLETE]
    38.6K 1.8K 62

    Class 4-17-C??? Jgn dikatalah memang kelas inilah kelas paling pelik di Kyunggi High School mcm-mcm benda je yg dia org buat..ada juga love antara dia org? Ada juga hate antara dia org? Dan kerana 1 persahabatan jugalah mereka sanggup mengorbankan segalanya.. Nak tahu apa jadi? Bacalah..vote and comment sekali.. Watak...

    Completed  
  • BE YOURSELF
    4K 469 14

    "Aku sedar aku siapa aku sedar aku nih bukannya manusia yg perfect. Aku sedar aku nih bukan perempuan yg kurus dan cantik seperti pelajar lain. Tapi korang bukan org yg layak untuk menilai siapa diri aku Sbb semua org ada kelemahan masing2" "Maafkan kesilapan aku, beri aku peluang kedua untuk tebus kesalahan aku.. aku...

    Completed  
  • [C]NERD TAPI QUEENKA...???
    212K 12.2K 49

    Dia Nerd Kemasukannya ke sekolah baru hanya menjadikan dirinya sebagai mangsa buli disebabkan oleh perwatakannya yang dikatakan 'nerd' Abangnya Joshua anat menyayangu nya. Tetapi disebabkan permintaan Jihyo, hubungan mereka tidak diketahui. Rasa bersalah sering timbul dalam hati apabila melihat satu satunya 'dongsa...

    Completed  
  • [C]WHAT!!??BTS is my house mate
    78K 4.9K 42

    The title tells everything inside the book.

    Completed  
  • SKOOL LUV AFFAIR [COMPLETED]
    55.6K 4.7K 23

    CAST :- MAIN : Chorong [Apink] + Jimin [BTS] OTHERS : Naeun [Apink] , Jungkook [BTS], Taehyung [BTS] • Chorong pelajar baru di Skool Luv Affair • Peristiwa ketika 1995 berulang kembali •Tragedi rumit terjadi Sambungan ? Baca la^^

    Completed  
  • [ C ] Kingka Of Highschool || kth / pjm ||
    134K 8.4K 40

    - Ia bermula dengan satu kes pembulian yang menjadikan sesuatu perkara yang tidak dijangkakan berlaku 。。。。 " Everyone like you .. include me .... " Thanks to ; @doraemochi- for the cover ! +/ 100% my idea :) no copycat ok? :) /+ ; jeonjimin-

    Completed  
  • Monsta X and Me
    9.3K 949 14

    Monsta X ni tak suka ChanMi jadi manager kedua. cukup Jina seorang sahaja. mereka lebih suka pada Jina kerana wajahnya yang ayu. tetapi perangai -_- . Jina juga benci Chanmi kerana menganggap chanmi ni penyibuk. ChanMi tak pernah tunjuk wajah sebenar dia. Mata yang cantik berselindung disebalik kacamata hitam. Mulut y...

  • Bts The Kingka Of School (malay) [ COMPLETED ]
    169K 11.1K 40

    Bts ni memang dikenali sebagai gangster dekat sekolah seunghwa. nak tau apa jadi. bacala~

    Completed  
  • G.R.O
    6.1M 79.5K 68

    G.R.O "Sungguh. Aku tak nak kerja macam ni. Tapi aku terpaksa. Ya. Aku ulang semula. Aku terpaksa." -Atilia- (Cerita ini ada unsur 18sx.)

    Completed   Mature
  • Tomboy Girl (Got7 Fanfic)
    167K 11.6K 76

    Got7 ialah group terkenal di sekolah. Group paling nakal dan paling comel. Mereka suka menyakat budak Junior di sekolah. Tetapi suasana berubah apabila tibanya seorang pelajar perempuan yang berani melawan mereka dan dia suka mahu menjadi lelaki. Dan juga sekumpulan lelaki yang baru seperti mereka mahu mencabar Got7.K...