Select All
  • Aripi de ceară
    1.1M 78.7K 27

    Allison a crescut în permanenta şi obsesiva grijă a tatălui ei. După ce şi-a pierdut mama în copilărie, toată atenţia ei a ajuns să se învârtească doar în jurul părintelui ce i-a mai rămas. Dar când atinge pragul adolescenţei, Allison simte nevoia să guste puţin din nesăbuinţa vârstei, deşi acum îi este destul de greu...

    Completed  
  • Roscata
    17.2K 889 48

    Vreau să vă mulțumesc pentru că mi-ați citit și îmi citiți cartea. Am fost uimită să constat că vă place cartea mea. Cand reusim sa devenim celebri si atingem un nivel social tindem sa uitam ce am fost, dar oare cei care pierd tot, familie, faima, statut social incearca sa uite ce au fost?

    Completed  
  • Mr. CEO- HARRY STYLES #Wattys2016 #Winner
    216K 10.8K 68

    *In curs de editare, pe parcurs modul de a scrie s-a imbunatatit considerabil.* Tânără și ambițioasă. Fermecator și dificil. Vor face fata unul altuia? Vor trece peste orgoliu și vor lucra împreună? Ce se întâmplă când doua caractere tari se ciocnesc?

    Completed   Mature
  • Ultimele cuvinte
    3.6K 1K 70

    Uneori, ultimele cuvinte sunt cele mai importante cuvinte pe care le rostim vreodata. Ne pot conduce catre o noua descoperire sau catre un lucru fara sens. Omul e diferit, si la fel si ultimele noastre cuvinte.

    Completed