Seleccionar todo
  • Aşk Kapıyı Kırınca
    564K 17.7K 55

    Aşk bazen kapıyı çalar, bazende adeta kırardı.İrem'de de böyle olmuştu.Çok hazırlıksız yakalanmıştı aşka.Hiç beklemiyordu bu ani kalp çarpıntılarını.Ama olmuştu işte.Birden aşık oluvermişti o'na.Hiç tanımadığı ama bir o kadar da güvendiği Berke'ye. Aşk zordur derler.Peki ya karşılıksız aşk?İşte o adamı yakıp kavur...

  • Personal Stylist
    60.4K 2.9K 24

    Tacizci bir üvey baba, aşağılayıcı bir anne, aldatan bir -eski- erkek arkadaş, her şeyi yediği halde onun yediklerinin kilosunu siz alıyormuşsunuz gibi görünen bir yakın arkadaş... Bu kadar kişi arasında gıcık olmak için Logan Lerman'ı bulmam, kesinlikle şansın bir ürünüydü.

    Madura
  • KUZEN.
    38.1M 825K 50

    Almanya'ya gitmemle hayatımın degismesi, neredeyse ayni anda oldu. Yeni okuluma alısmak bir yana bir de evde beni bekleyen bir cocuk vardi. KUZENİM!

  • Sana İhtiyacim Var...
    2.5K 99 8

    Tanıtım yazmayı beceremiyorum. İlgi çekecek ne yazabilirim bilmiyorum. Sadece okusan? Belki beğenirsin. Denemeden bilemezsin. Hadi okumaya başla.

  • Sevgilim Bir Vampir ! ♥ (Askıda)
    2.9M 103K 64

    Yeni bir şehre taşındığınızı hayal edin. Yeni bir okula başlayacaksınız. Yeni insanlarla da tanışacaksınız elbette. Peki ya insan olmayanlara tanışırsanız? Kime güveneceğinizi, kimden korkacağınızı, kimi seveceğinizi seçmekte özgürsünüz. Olağanüstü durumlarla karşılaştığınızda inkâr mı edeceksiniz yoksa korkularınızl...

  • Sıra Arkadaşım Bir Vampir!
    2.1M 108K 61

    SABV serisinin ilk kitabıdır.