Select All
  • Facebook Love /JiKook CZ FF/ ✔
    32.8K 3.2K 36

    19- ti letý chlapec Park JiMin pošle 18-ti letému Jeon JungKookovi žádost o přátelství. Co se stane, když ji JungKook potvrdí? To se dozvíte v téhle povídce :)

  • B.A.P One shots /CZ FF/
    568 52 2

    Tohle budou většinou jednodílovky na přání, ale JEN YAOI. I když....když někdo ví jak, tak mě může zkusit 'hezky poprosit' a já bych mu napsala i jednodílovku kluk + holka. Ale hold musíte vědět, jak na mě :)

  • Don't shout I love you ✔
    18.5K 2.1K 106

    Příběh vypráví o slavné korejské skupině B.A.P. Zelo je vášnivě zamilovaný do Jung DaeHyuna, ale často se hádají. Jediný JongUp ví o tom, že Zelo miluje DaeHyuna a bude se mu snažit v jeho štěstí pomoct. Po nějaké době se však přistěhuje k nim do vily Zelova sestra Sayuri a DaeHyun bude mít oči jen pro ní. JongUp se m...

    Completed   Mature
  • Questions from you for me
    196 8 9

    Otázky od vás pro mě

  • Bad Bunnies ✔
    8.1K 836 24

    Příběh vypráví o čtyřech mladých dívkách, které spolu vytvořily skupinu jménem Bad Bunnies. Snaží se už třetí rok dostat do společnosti Big Hit. Konečně se jim to povede, ale čeká na ně jejich noční můra. BTS. A ano nachytali jste mě...už nevím, co dál psát, takže jestli se chcete dozvědět víc, tak si to přečtěte :D

  • Jeť nebo zemři - Začátek
    70 3 3

    Dostat se do pouličního závodu je velice jednoduché, zůčastnit se ho je taky jednoduché. Těžší je ho vyhrát a vrátit se se všemi orgány na svém místě. Ale nejtěžší je nezatáhnout do závodu vlastní rodinu, co teprve mladší sourozence, a skupinu ve které je bratr.