Select All
  • Strážcovia
    27 7 3

    Larissa-obyčajné dievča,ktoré sa ocitlo odrazu v inej krajine,s ľuďmi,ktorý žijú úplne inak ako žila ona. Dostala sa medzi vrahov alebo strážcov? Kedysi si ani len nevedela predstaviť,že by niekoho zabila,no teraz je čas aby si zvykala.

  • After
    720M 11.4M 114

    Tessa Young is an 18 year old college student with a simple life, excellent grades, and a sweet boyfriend. She always has things planned out ahead of time, until she meets a rude boy named Hardin, with too many tattoos and piercings who shatters her plans.

    Completed  
  • Nenávidím Ťa Lucas!
    376K 20.5K 43

    1# in Teen Fiction (6.12.2017) Lucas... Každému dievčaťu by sa pod pojmom BAD BOY mal zjaviť on. Krásna tvárička, dokonalý úsmev, telo samý sval... ale pritom nevychovaný idiot, ktorý nemá úctu k ničomu.

  • Futbalová láska
    5.6K 224 6

    Príbeh o 16 ročnom dievčati,ktoré miluje roztlieskavanie,beh a rada si pozrie aj futbal. Má krásny život,do kým nepríde jeden nový chalan. Skomplikuje jej život. Zaľúbi sa?

  • Onyx
    4.4K 382 20

    Lucy zdedí ranč do ktorého príde nový chlapec menom Liam. Liam je lámač sŕdc,ale dostane aj srdce Lucy? Zmení ho samotná Lucy alebo bude sklamaná? Toto a ešte o iných problémoch sa dozvieš v tomto príbehu. ❣🐎❤