Select All
  • Jmenuje se Vadim (DOKONČENO)
    6.6K 274 10

    Tohle je respektive pokračování příběhu Fotbalista a slečna nikdo, ale k příběhu to nepotřebujete znát :) Hlavní postava je (dcera Venci a El) Denisa,dále je hlavní postava Vaďák :) Btw. Boo se čte Bů :D -Pokračování tohoto příběhu najdete na mém profilu (Pokračování- ,,Jmenuje se Vadim: YouTube převrat")

    Completed  
  • Nikdy jsem NEMĚLA... (ff of Vadim)
    56.9K 2.1K 36

    Neměla jsem zájem,nechtěla jsem,ale objevil se...a pak se to pokazilo! Všechno! ...Po chvilce se otočil a ležel tak že ja byla uvězněna pod nim.Rukama se opíral o postel aby na me neležel plnou vahou.Studovala jsem jeho obličej centimetr po centimetru. Krásné oči ve kterých byly vidět jiskry,jeho nádherné vlasy které...

    Completed  
  • Seznámení s NÍM!! /W VADAK (Part 1)
    34K 1.1K 24

    Ona je obyčejná holka z malého zapadákova, ve kterém nikdy nebyla žádná známa osobnost. On je kluk, který má fame a bydlí na druhém konci republiky. Když se ale setkají na akci ve městě.. Jak to dopadne se dočteš tady..

    Completed  
  • DRUGS (FF VADAK)
    1.7K 95 3

    Vše není jen o drogách... Rebecca White je 16 letá dívka která jede 2 roky v drogách. Proč? Její nejlepší kamarád jí do toho donutil. Byli oba dva hodní a poslušní kamarádi...dokud on nezačal v drogách. Nejdříve to brali jako srandu ale pak se to vymstí. ,,Vše bude jako v pohádce. Vem si." poslechla ale nevěděla, ž...

    Mature
  • VADAK ♥♥
    198 8 1

  • Očami Objektívu(Vadim)
    1.8K 79 11

    Som Slovenka, ktorá sa presťahuje do Kladna a chce okúsiť život sama. Síce ešte nemá osemnásť, ale prešla si toho už veľa. Volám sa Nikol(17) a som obyčajné, proste dievča, ktoré čakajú novy veci. :)

    Completed