Select All
  • Yaşa Beni Ey Hayat #Wattys2016
    226 36 6

    Her ne kadar hayatın gerçeklerinden kaçmaya çalışsak da her birimizin yüzleşmesi gereken sorunları var. Ve biz bunları görmezden gelerek onlarla başa çıkamayız. Bu kitap, sizin hayatınızın bir bölümüne de olsa ışık tutacak. Çünkü bu kitap, sizin tutkunuz olacak..

  • Hersey Farkindalikla Baslar
    185 20 3

    Yardim istenen Güvenilen Sığınılan En çok sevilen En çok korkulan Her söylediği Mutlak doğru olan Hakikati söyleyen Mutlak itaat edilen ve buna layık olan Tek kurtarıcı Adına

  • Aşk Uğruna #Wattys2016
    645 135 10

    Bizi yaşatan şey aşk mıydı? Yoksa öldüren şey miydi aşk? Tam ona güvendiğin anda sırtından bıçaklayandı. Ve artık kalplerde sevgisiz aşklar vardı..

  • Mavi Sırlar #Wattys2016
    1.1K 232 14

    Mutluluk neydi? Herkes mutlu olabilir mi ki bu hayatta? Sırlarımız peşimizi bıraksa özgür kalırız belki de. Ve her insan mutluluğu ya da özgürlüğü yakalamaya çalışır. İşte ben, o milyonlarca insandan sadece biriyim..

  • Cesur Asi (Bellarke Fan Fiction)
    7.2K 546 4

    BELLAMY: Gözlerinin rengi, dudaklarının tatlılığı, sarı saçlı prenses, muhteşem doğal kokusu ve sesinin o güzel tınısı. O her gece benimle beraber oluyor. Yani rüyalarımda. Çünkü gerçekte asla benimle olmak istemez. Bir birimizden nefret etmeliyiz. Ediyoruz da... Yani, o ediyor.