Select All
  • Dust Bones [Harry Styles]
    26.6M 781K 73

    Working for a world-leading mafia, Harry knows how to kill, how to hunt his victims, and how to avoid any company of any kind. He's used to a lonely, quiet, and harsh environment. He is the best at what he does. And everything he does becomes problematic when he's assigned to protect the boss's daughter from world-kno...

    Completed   Mature
  • Corrupted 3 (Writnes & anniepoynter)
    61.7K 4.6K 27

    Linna ilmub salakaval vampiir, kes lööb Agnese ja Tomi vahelised suhted täiesti sassi, samal ajal peab Annie leppima oma valikutega, mis kogu ta elu pea peale pööranud on. Kas miski jääb üldse endiseks?

    Completed  
  • Üksi (Eesti keeles - McFly)
    197K 14.7K 55

    Mitte just kõige leebemate vanematega Agnes armub poissi, kes osutub täpselt seda tüüpi kutiks, kelle eest tüdruku vanemad teda hoida on tahtnud...

    Completed  
  • Corrupted: Encore [Writnes & anniepoynter]
    43.8K 3K 21

    Majas hakkavad toimuma kummalised sündmused, kui Annie ja Doug kümme aastat peale eelnevaid sündmusi endale uue pereliikme saavad.

    Completed  
  • Mr.Popular and I (EI JÄTKA)
    117K 8.9K 33

    "Me mõlemad teame, et iga tüdruk tapaks, et olla sinu asemel, koos minuga, just praegu." ta muigab, teades, et see mida ta ütles on täiesti tõsi. Inimesed nagu Lea Wilson ja River Parker ei sobi kokku, populaarsed inimesed nagu River ja omaette hoidvad inimesed nagu Lea on täiesti erinevad. Aga kui kaks inimest, kes k...

    Completed  
  • Corrupted 2 (Writnes & anniepoynter)
    83.6K 4.8K 27

    Agnes naaseb peale aastat eemalviibimist tagasi kodulinna ning Annie tutvub mehega, kes on rohkem kui ideaalne... või kas ikka on? Kuidas reageerib Tom Agnesega taas kord kohtudes ning mis saab Dougist?

    Completed  
  • Lase Minna (Eesti keeles)
    19.8K 1.8K 11

    Mu ema ütles, et iga paarisuhte lõppedes on teatud periood, mil mõlemad osapooled proovivad suhet lappida ning ära leppida, ent see olevat alati ajaraisk.

  • Riivatu (eesti keeles - Mcfly)
    167K 10.5K 47

    ▪ riivatu häbematu, kõlvatu; solvatu, puudutatu ▪

    Completed  
  • Corrupted (Writnes & anniepoynter)
    90.8K 4.8K 22

    Agnes kohtab oma ema haual salapärast tundmatut, kes teab tema kohta asju, mida võõrad päris kindlasti teadma ei peaks; ja mees, kes Annie pealetükkija eest päästis, võib olla hullem kõigist vägistajaist.

    Completed  
  • Magnie (Writnes & anniepoynter) [McFly & One Direction]
    54K 5.4K 40

    “We bury things so deep we no longer remember there was anything to bury."

    Mature
  • Valed (eesti keeles - Mcfly)
    99.9K 6.1K 32

    Mis saab siis, kui Annie, seitsmeteistkümneaastane neiu, sõidab elus esimest korda oma isale külla, et temaga viimaks kohtuda; saab teada, et ta poolvend on bändis; ning armub ühte bändiliikmesse?

    Completed