Select All
  • Na Podnik
    23.9K 2.3K 8

    Jeho šéf je přísný, ale Dennis má až příliš dobré srdce. Co se stane, když uvidí za stolem sedět smutného muže? Samozřejmě, že mu dá džus "na podnik".

    Completed  
  • Kawaii Killers ♥Ben x Jeff♥
    2.6K 535 1

    Jeff si žil celkom,pre zabijaka normálny život v dome creepypast,až dokým neprišiel Ben,vtedy sa jeho život stal zaujímavejší a stali sa najlepšími kamarátmi.Ale naozaj iba najlepšími kamarátmi?

  • Delikventi
    144K 11.1K 36

    - Příběh je poněkud starší, proto se omlouvám za veškeré gramatické chyby, nudné části, nenávaznosti, retardovanou zápletku. Nemám však srdce to odstranit, vzhledem k tomu, že má skoro 100K Je to moje prvotinka :) Ayame se zrovna přestěhovala do malého města a začíná chodit do nové školy. Myslí si, že bude mít normál...

    Completed  
  • Boss 2
    37.1K 3.1K 19

    Konečně je ve vztahu Lucase a Joeyho zase všechno perfektní. Jsou spolu a navíc se blíží vánoce. Joey má přichystaný perfektní dárek, ale dokáže ten dárek vše zkazit? Najde si jejich láska cestu?

    Completed  
  • Boss
    118K 9.2K 32

    Lucase vyhodí jeho otec z domu a on si zoufale snaží najít práci, aby mohl platit nájem. Bohužel nikdo nechce zaměstnat 15ti letého gaye. Čirou náhodou se ocitne v baru jehož majitel si okamžitě získá jeho pozornost... Zamilují se, ale ne každý jim jejich lásku přeje... Čtěte dál. Best: #9 in Teen Fiction Cover by: be...

    Completed