Select All
  • My True Self ✔
    3.3M 191K 90

    Ve škole tichá, nepopulární, je hodně chytrá, ale jakmile dojde na ústní zkoušení, či hlasitou odpověď, zavrtí hlavou a domluví se s vyučujícím na zkoušení v soukromí. Co se stane, když jí její spolužák potká mimo školu? Dozví se někdy její tajemství? Nejlepší umístění - #1 Teenfikce

    Completed  
  • V zákulisí
    126 17 2

    Zajímá Vás, co se děje v našich životech, když světla zhasnou a opona se zavře? Ne? To nevadí, jsou zde i další informace, které už za něco stojí! Nábory, informace o nás i o našich pracích! To vše zde, se stoprocentní kvalitou!

  • Bad Bad Girl ►SK◄ °DOKONČENÉ°
    94.1K 5.8K 20

    Príbeh je o mladej divokej London, ktorá sa má na jej 20-tej škole skamarátiť s jej prvým priateľom- Jakeom. Neskôr sa ich crew rozširuje, až sa zdá, že všetko je tak ako má byť. London miluje cigarety, skate a hlavne žartíky na jej učiteľov. Írsko bola slabá káva, teraz je nastolené známe Anglicko. Koľko zvratov si L...

    Completed  
  • Signs
    143K 12.3K 57

    Random veci o tvojom znamení... Pozn.: Nemusia byť pravdivé je to len pre zábavu :D

  • Láska Klame.
    7.4K 943 22

    Nikto nevenuje prvej láske pozornosť ako by sa mala. Každý ju berie len za "detskú prvú zaslepenosť zmyslami". No človek, do ktorého sa prvýkrát zaľúbite, už navždy vo vás zanechá prázdne miesto.

    Completed  
  • Night
    101K 10.8K 44

    NightLover: Si krásna, keď spíš. Tessiexoxo: Ako vieš? NightLover: Mám svoje zdroje. TU SOM MALA 14 A MALA SOM VELKE DEPRESIE ALE NA TUTO STORKU SOM CELKOM HRDA.

    Completed