Select All
  • Nu-ți fie frică de Întuneric
    55.1K 4.4K 86

    Anne este o fetita de 9 ani, cere duce o lupta "nesfarsita" cu monstrul numit Intuneric. Treptat, cu inaintarea in varsta descopera ca a fost mintita, ceea ce o face sa-si cerceteze trecutul, dar si viitorul. Isi va descoperi Anne propriul potential? Va supravietui sau va cadea in lupta contra Intunericului si a priet...

  • Ispita întunericului (Pauză)
    1.3K 108 12

    Nu trebuie să fii neapărat în viața ca să poți să iubești. Lucrurile ciudate se întamplă la tot pasul, doar trebuie să fim atenți la ce se petrece în jur și odată ce noaptea pune stăpanire să avem grijă cu cine vorbim......s-ar putea să avem parte de o surpriză nu tocmai plăcuta.

  • jeff the killer- schimbare sau minciuna
    27.6K 1.8K 18

    Stiti cum credeti ca viata este ceva, dar intr-un moment torul se schimba? Cand eram copii si credeam in monstrii de sub pat, apou am crezut si am realizat ca sunt doar povesti? Ei bine aceasta este povestea mea, unii imi spun Jane, altii imi spun impostoare, dar ei nu imi cunosc cu adevarat numele. Iar acum sunt aici...

  • Laughing Jack : Sentiment De Ura
    117K 8.8K 96

    Melanie, o fata in varsta de 16 ani se muta alaturi de mama ei intr-o casa care este in apropierea unei paduri stranii. Intr-o seara, protagonista noastra il va intalni pe Laughing Jack iar viata ei se va schimba.

  • Imaginatie bolnava - creepypasta
    1.4K 70 7

    Da , stiu , nu pare promitator , dar arunca o privire , sigur o sa-ti placa ! * Creepypasta-uri create de mine . :D

  • Povesti Horror
    44.6K 1.2K 44

    Cartea mea, feat. DeeaPanda69, care ne apucam sa scriem povesti de groaza sau mituri locale. Ea o sa aibă, deasemenea, cartea si povesti diferite sau asemănătoare.

  • Apocalipsa Zombie
    6.8K 554 16

    *Mă duc de dimineață în bucătărie și o văd pe mama care pregătește micul dejun * -Neața ! -Bună Dimineața Eva ! *O văd pe sora mea , Kate , desenând ceva . Mă duc lângă ea * -Ce desenezi ? -Un zombie -Super , arată bine . După cum a spus , desena un zombie , dar un zombie fără cap. Oare de unde ia venit ideea . M...

  • Go to sleep... with me!
    142K 8K 44

    Nu e nevoie de descrierea mea. Descrierea adevarata e cea facuta de tine, dupa criteriile tale. Povestea e fictiune... POATE.

    Completed  
  • Usa din capatul holului
    2.5K 65 5

    Este povestea unei fete pe nume Shelly,care decide sa se mute intr-o casa impreuna cu prietena ei,Miriam.Cand se muta in aceea carte observa ca multe lucruri se intampla,cand ele sunt plecate...cineva le v-a decide soarta!

  • Annie96 is typing...
    126 10 1

    I stumbled across a weird chat history between two people i don't know . It scared the hell out of me.

  • Fapte şi Legende de Groază
    2.2K 26 1

    O carte în care o să găsiți legende şi fapte care au rolul de a vă face să vă gândiți de două ori înainte să verificați boschetul din care vine sunetul ciudat.

  • Jeff the Killer
    527K 27.7K 119

    Carolina este o fata de doar 17 ani a carei viata se va schimba total dupa aparitia lui Jeff. Din fata cumintica va ajunge o criminala si viitorul ei va depinde strict de asta.

  • Legende si mituri horror
    33.9K 1.2K 19

    .

  • Cum sa supravietuim intr-un film horror!
    1.2M 87.7K 126

    Nu contează dacă ești posedat, sau te aleargă un criminal, sau ești bântuit, sau ai probleme cu o formă de viață neidentificată. Dacă vrei să supraviețuiești ai nevoie de cartea asta!

  • Leagănul morții
    237K 12.8K 47

    ,,Nimic din viata ,Lanettei Parkison , nu va mai fi normal .Nici plimbările ei lungi de seara si nici petrecerile ei in miez de noapte cand amintirile copilăriei ei ,ii trezesc sentimente ciudate si voci sinistre pun stăpânire in casa ei.Lucruri stranii se întâmpla in viața ei de zi cu zi . Oare va fi destul de curajo...