Select All
  • Not: Seni Sevmiyorum
    2.1M 81K 24

    Siz hiç sevgilinizden bir mesaj, e-posta ya da daha kötüsü bir post-it ile ayrıldınız mı? Ben az önce yaptım! Üstelik üstümdeki giysiye rağmen. Ne mi giyiyorum? Gelinlik! Ah evet doğru duydunuz ben az önce nişanlıma bir post-it üzerinde ondan ayrıldığımı ilan ettim. Şimdi düşünüyorum da belki daha duyarlı birkaç söz y...

    Completed  
  • Sen benim kahramanımsın
    688 32 11

    Bir genç kızın hayatını rezil eden lise

  • ÇETE
    96 16 5

    Yıllar önce yaptığı hırsızlıklar ve işlediği suçlar yüzünden paristen Londraya gitti. iki yıl sonra eski çetesinin ona ihtiyaç duyduğunu öğrenip parise döndü. Yolda polisler tarafından yakalandı.genç kahramanımızın hapisten kaçıp eski çetesini bulma çabalarını bu kitapta bol aksiyonla okuyacaksın.

  • Şiirler Gecelerin Cümleleridir
    926 55 31

    Kendi çapımda yazdığım şiirleri sizlerle paylaşmak istedim. Acemi bir şiir severim sadece... Dilerseniz isimsiz şiirlerimi (... , !) sizler isimlendirbilirsiniz.

  • En Komik Espriler
    6.2M 218K 199

    Gülmek ve eğlenmek istiyorsan geç kalma sende okumaya başla... (Espriler alıntıdır) Amacım sizi eğlendirmek... Araya kendi esprilerimi katıyorum zaten siz anlıyorsunuzdur :D Oylarınızı ve yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim. İyi eğlenceler :)

    Completed  
  • Sözler
    669 26 3

    Acizim Ama çaresiz değilim Yalnızım ama asla Sahipsiz değilim Allah (C.C) Var ;)

    Completed   Mature
  • PANZEHİR BENİM
    704 91 7

    Güzel ve iyi niyetli bi genç kızın ailesini kaybettiği o büyük kazadan sonra tüm hayatının değişmesiyle aslında önceki hayatının tamamen bi yalan üzerine kurulduğunu ve bundan sonra gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğinin farkına varmıştı ve bundan sonraki hayatına sıradan bi kız olarak devam edemeyeceğini biliyordu...