Select All
  • RENKSİZ(Düzenleniyor)
    152K 8.3K 20

    Bir kasabadaki en renksiz kişi nasıl olunabilir ki?

  • BİR ÇİFT KIRMIZI GÖZ
    782K 32.3K 47

    Beklenmedik şeyler ve beklenmedik bir ödül ....

  • Element
    415K 29.1K 36

    Duru çevresindeki savaştan bir habersiz sıradan bir genç kızken kendini kanlı savaşın tam ortasında bulmuştu... O sıradan bir kız değildi... Tanrıça İrx onu seçmişti. Ama o haline isyan edemiyordu! Çünkü yanında onu her daim bırakmayacak bir Koruyucu meleğe sahipti.

    Completed  
  • KORKUNÇ EV
    1.7K 80 22

    Bu hikayeye güvenin.Sayfalarını kendiniz seçin ve nefeslerinizi korkutun.Hemen okumaya başlayın çünkü okumadan hiç bir şey bilemezsiniz.

  • Vampir kız kardeşler ( Düzenleniyor )
    498K 18.6K 39

    İki vampir kız kardeş anne ve babasının zoruyla insanlar okuluna gidecekti.başta ön yargılı olan bella ve kira okula ısınmaya başlayacaktır. Burada onları bekleyen macera ve aşk olacaktır. Bu iki güzel vampirin maceralarını okumanızı tavsiye ederiz :)

  • Vampir Okulum #wattys2015
    10.4M 360K 97

    On altı yaşımda öldüm ben.Yaşarken adeta bir ölüye döndüm , hayallerim düştü yanaklarımdan.Düşünemedim hiç bir şeyi.Daha doğrusu düşünmeye gerek duymadım.Ve bir gece sabaha devrolurken öğrenmiştim ; Ben bir vampirdim. Kirli sayfalarım silinecekti ve temiz bir sayfaya yol açacaktım .İstemiyordum.Normal bir yaşantım var...

  • BŞG - Ruh Kontrolcüsü (KİTAP OLDU)
    4.5M 135K 102

    Sevgili Varisim, Ruh Kontrolcümüz Hira; Bu mektubu okuduğuna göre, ruhun dört bilgesini bulmayı başarmışsın. Seni en içten şekilde kutlarım. Artık atalarından sana geçen tek şey güçlerin değil. Sana yenilmezliği de bahşediyoruz. Ruhun dört bilgesini gece yarısı tam on ikide ormanın derinliklerindeki çınar ağacının dib...