Select All
  • Fake or real?!
    30.1K 1.6K 70

    Justin Bieber.... niektorí hovoria že buzerant druhý ho milujú a tretí ničia. V tejto poviedke vám ukážem aký ma táto hviezdička skurvene zlý život. Chcem vám to aspoň z časti priblížiť. Žiadne romantické sračky! Toto je Justin Bieber! A jeho drsný tvrdý život plný sklamania, nervov, žúrov, kuriev či divokého sexu!

    Mature
  • He saved us [JBFF SK]
    95.6K 5.3K 55

    Keď bývate s niekým, kto vás od prvého pohľadu nenávidí, je to fakt na nič. Horšie už len môže byť, keď ubližuje ľuďom, ktorých milujete najviac na svete.

    Completed  
  • Werewolf (cz)
    26.5K 1.7K 24

    Allie je normální 17-ti letá dívka, která má vše co chce.Přátele, rodinu, peníze, popularitu... Všechno v jejím životě je dokonalé až do jednoho osudného dne, kdy se všechno změní a zjistí, že vše v co věřila, je jedna velká lež. Ustojí to?

  • Miss Perfect
    4K 385 13

    Ona je dcéra najslávnejšieho podnikateľa v Amerike. Je povýšenecká a sebecká... "Ja som niekto a vy mi nesiahate ani po členky!" On je syn farmára na vidieku. Je arogantný a sexy... "Zlatko tu sa ľudia podraďujú mojim pravidlám. Takže buď sa zobuď z tvojej rozprávky o poníkoch alebo vypadni!" Úspechy: 5 in romance

  • Thief
    16.3K 1.1K 27

    O zlodějce, kterou hraje Miley Cyrus - Nejdříve se zdá nechytitelná, ale poté ji policista, Justin Bieber, chytí a uvězní jí u sebe doma. Proč? To se dozvíš, když si přečteš THIEF. :)

    Mature
  • B.R.O.N.X by swaggiebiebsie Slovak translate POZASTAVENE
    246K 10.2K 54

    Aj napriek faktu, že obaja žijú v New York City, Brooklyn a Justin nemajú nič spoločné. Kým Justin robí nemožné aby prežil, Brooklyn má všetko o čo si zažiada. Čo sa stane keď dobré, bohaté, ockovo dievčatko stretne drsného, nebezpečného chalana z Bronxu? Budú lietať iskry alebo vybuchovať bomby? V každom prípade to v...

  • SKYPE»jb
    183K 10.3K 33

    jde milovat osobu,kterou znáte jen přes internet?

    Completed