Tout sélectionner
  • Lumea lui Harry Potter, volumul I (Finalizată)
    106K 3.9K 133

    În această carte veți găsi lucruri importante din lumea lui Harry Potter, decrierea unor personaje, poțiuni, etc. Cover de #BiancaStoica8 Volumul I

    Terminée  
  • Cunostintele unui OTAKU🇷🇴
    76K 4.5K 144

    I'm a fucking otaku...So I decided to do this shit! In premiera...~tobele va rog~.... PRIMA MEA CARTE DESPRE CEA CE AR TREBUI SA STIE UN OTAKU!!! Recunosc ca nu le stiu chiar pe toate legate de asta,daaaarr.... Who cares? ... Asa voi invata si eu ceva de la voi. Sooo.... Let's do it like a boss!

    Terminée  
  • ~Be yourself~Yaoi >_<
    20.1K 1.3K 26

  • Diabolik lovers
    55.2K 3K 36

    Eu sunt Yui si aceasta este povestea mea complicata. *poveste de fictiune inspirata dupa anime-ul "Diabolik Lovers"*

  • I'll Go In Hell For You(A GrayXJuvia FanFic)
    1.2K 97 10

    Cand Iadul si Raiul colaboreaza pentru a salva omenirea de Apocalipsa,ingerii si demonii creeaza legaturi.Va reusi Juvia sa fie impreuna cu Gray,cand viata ei se schimba radical?

  • 69 de motive să bați pe cineva
    45.4K 4.5K 70

    69 de motive să bați pe cineva. Ideea mi-a venit gândindu-mă la cât de mult urăsc unele persoane și cât de mult vreau sa le umflu ochii. Eu sunt o persoană mai „aprinsă" cum s-ar spune. Mă enervez ușor, deci probabil vor fi și motive stupide d-ale mele.

    Terminée  
  • Cartea cu Secrete
    862 59 10

    Hey toata lumea!M-am gandit sa fac o carte,dar spre deosebire de celelalte,drepturile de autor nu imi apartin mie.Ele ii revin lui Nightcore-Queen.Din ceea ce am citit pana acum,pot zice ca e o carte reusita,ce mi-a placut mult.V-o recomand tuturor,si sper sa va placa,prietenasi!:)

  • Just HORROR
    9.8K 315 102

    Afli mai multe decat stii de fapt.Tot ce te inconjoara poate ascunde ceva . Cum ar fi: -mesajele subliminale din melodii; -imaginile subliminale din desenele animate -jocurile care cheama spiritele ; -legendele interesante ; -filmele horror -etc.

    Terminée  
  • Black Mistake
    19.3K 1.5K 26

    Kyla este o fata in clasa a 11-a ce invata la liceul Sf.Marcu din Arinzonna.La inceputut semestrului,un coleg nou se alatura clasei,pe numele sau,Ash Looker.Era genul de baiat singuratic,care asculta doar rock,si se imbraca in culori sumbre.Era catalogat de toti ca:baiatul*intunericului*,dar asta nu ii afecta notele s...

    Terminée