Select All
  • Škaredá
    10.9K 1.7K 14

    Hovorí sa, že najväčšiou zbraňou tohto ľudstva je slovo. Jedno slovo vie ovplyvniť tisícky životov. Pomocou slov vieme ničiť, ale aj tvoriť. Toto dievča bolo zničené. Náboje slov: „Si škaredá." Ju ničili deň čo deň. Pomaličky a poriadne a až potom úplne. Toto vieme spraviť len pomocou obyčajných slov.

    Completed  
  • The love of my life ❤ [HP FANFICTION]
    57K 4.2K 60

    Jednorázové poviedky o pároch z prostredia Harryho Pottera :)

    Completed  
  • Midnight Memories (Jednodielovka)
    21 2 1

    Jedna obyčajná noc, jeden obľúbený bar, štyri kamarátky a jeden neznámy chalan. Čo sa stane, keď sa to všetko spojí v jednu noc? To všetko sa dozviete v jednodielovke Midnight Memories :)

    Completed  
  • Forever
    892 115 1

    Andromedu po rokoch vyhľadá jej sestra Narcissa.

    Completed  
  • Dancin
    2.2K 228 1

    Jedna chce zemřít, druhá nemá na výběr. Malé nahlédnutí do každodenního života, kdy každý živý tvor i neživý předmět má svůj příběh. Věnováno nedočkavé @HelloImDeath, která mě zdržovala zmrzlinou a nevím čím vším. Nezasloužíš si to.

    Completed  
  • Stuck with You
    278K 19.3K 34

    Albus Severus Potter a Alyssa Eatonová sa nemali radi už od prvého ročníka na Rokforte. Hádali sa, provokovali a dokonca na seba aj fyzicky útočili. Blízkosť toho druhého im nebola veľmi príjemná. Teraz, v ich šiestom ročníku, sa však veci nečakane zmenia, keď Alyssa prehrá stávku a musí stráviť dva mesiace ako Albuso...

    Completed  
  • Malfoy Problem
    771K 43.8K 50

    Najbystrejšia čarodejnica svojho veku a bývalý smrťožrút...Senzácia, akú čarodejnícky svet ešte nevidel! Draco Malfoy a Hermiona Grangerová sa nevideli od konca vojny, ktorá drasticky zmenila životy im obom. Keď sa po troch rokoch nečakane stretnú v americkom Las Vegas, ani jeden z nich netuší, čo na nich čaká. Ako na...

    Completed