Select All
  • 43.YIL AÇLIK OYUNLARI
    2.9K 140 9

    Arkadaşlar, ben de bir THG hayranı olarak -ve bundan gurur duyarak- açlık oyunlarına dair bir kaç şey karalamak isterim. belki saçma gelebilir ama hikayemin özgün olmasına özen göstereceğim. iyi okumalar. K.K

  • Açlık Oyunları: Yeni Umut
    3.5K 264 10

    Katliamı önlemek isteyenler, katillerle karşılaşırsa... Direnmeli veya kaçmalı... Not: Açlık Oyunları'nı okumamış ve bilmeyenler de okuyabilir.

  • 38. AÇLIK OYUNLARI
    7K 389 21

    11. mıntıka, sarı saçlı ,mavi gözlü, balta ustası, 17 yaşında masum ve güzel bir kız. Annesi,babası ve abisi Capitol tarafından katledilmiş. Ablası Julia ile kalan Amelianın yaşadıklarını onun ağzından öğrenelim. Öyleyse 38. AÇLIK OYUNLARI KUTLU OLSUN VE ŞANS SONSUZADEK SİZİNLE OLSUN...

  • Açlık Oyunları YENİDEN-Düzenleniyor-
    103K 3.5K 35

    Oynanacak çok daha kötü oyunlar var -Katniss Everdeen Her şey yeniden başlamak üzere. Bir keşfin neden olacağı isyan başlıyor. İsyan başlayınca ne mi olacak? Oyunlar korkular ve ölümler geri dönecek. Peki işin içine aşk girerse?

  • İLK AÇLIK OYUNLARI
    284K 7.1K 28

    Daha hiçbir haraç ne yapacağını bilemezken katil mutalar, ihanetler ve kana susamış Capitol. Ne yapacaklar, tüyaşamak için avlayacak ya da avlanacaklar mı?

    Completed