Select All
  • Geçmişin İntikamı
    400K 9.3K 30

    Kitabın eski adı: Evdeki Hizmetçi İntikamda hiçbir zaman tek taraflı ölüm olmaz. Eylül ve Ayaz'ın kökenleri birbirine düşman. Ama onlar bir imkansızı gerçekleştirdi. İntikamlar mutlu sonla bitmez.

  • 14 YAŞINDAKİ KIZIN DEĞİŞİMİ
    609 36 2

    14 yasindaki kizin bi sevdigi erkek ona hic bakmadigi icin ve dalga gectigi icin degisip ona ders vermeye karar verir. Ama bu kiz fiziksel olarak cok ciliz ve kendine bakmayan orta duzeyde caliskan ama spor ve resim yapmayi cok seven bi kiz .

    Completed   Mature
  • Zoraki Evlilik
    59.9K 2.8K 31

    Birbirini tanımayan 2 insan, Bir gün evlenmek için zorlanırlarsa , Evlenip aynı evde yaşarlarsa oluşan sonuçlar , Yaşanan kavgaları saymıyorum bile . Ha bide Kıskançlıklar vardı değil mi ? Peki ya yaşanan acılar , ayrılıklar ?

  • YENİDEN DOĞUŞ | KİTAP OLDU
    4.9M 182K 67

    🌸#wattys2016 Obur Okunanlar Katagorisi Kazananı❤ 🌸#Romantizm içinde #1 💜Ayaz TÜRKER - Meltem KORKMAZ (TÜRKER)💜 "Umudum yok" cümlesinin yer almadığı aksine umudun her zaman var olduğunu gösteren eser... SENİ SEVMEME İZİN VERİR MİSİN? BENİ SEVER MİSİN?" Böyle başladı Ayaz ve Meltem'in hikayesi. Bir tarafta geçmişind...

    Completed  
  • Bana Şarkı Yaz
    59K 1.6K 15

    Şiir Neferleri olarak yepyeni bir etkinlikle karşınızdayız. Bu kez şiir değil şarkı yazmanızı istiyoruz. Nasıl mı? Daha fazla bilgi açıklama kısmında... Kapak; @baharyeli Fikir Hakkı; @ozlemyalcinkaya23 Tüm hakları saklıdır. @siirneferleri'ne ait fikirlerin çalınması veya türetilmesi durumunda gerekli işlemler başlat...

    Completed