Select All
  • America's finest {Cameron Dallas/Macgon boys/Dolan Twins Dutch fanfic}
    58.6K 1.9K 35

    Tessa Grier is het tweelingzusje van de beroemde viner Nash Grier. Samen gaan ze naar Eastwood high, net zoals de vrienden van Nash. Cameron, de beste vriend van Nash, gedraagt zich steeds vreemder rond Tessa. Wat is er gaande? En wat als alle viners stoppen en internet school nemen omdat ze op tour gaan?

  • UITWAAIEN [h.grier] [dutch]
    6.8K 369 11

    Uitwaaien; (v.) to take a break to clear one's head; lit. "To walk in the wind." Cameron heeft een zusje, Hannah. Hij houdt heel erg van haar en weet bijna al haar geheimen, maar wat hij niet weet is dat ze helemaal niet blij is. Haar smile is fake en ze is heel onzeker. Maar als ze Hayes ontmoet verandert er van alle...

    Completed  
  • Faking It -Cameron Dallas//Major editing
    204K 4.8K 53

    Maddison Lexiontion isn't what you call innocent. But she isn't a trouble maker either. But when Cameron Dallas and the popular Olivia Mason break up. Cam starts to fall for Maddie until she finds out, he was faking it.

    Completed   Mature
  • I'm just a model (Justin Bieber Story)
    81.2K 2.6K 50

    Cailin, model, ontmoet de knappe Justin als ze in zijn video moet spelen. Maar ze wordt verliefd op hem, is er een kans dat ze hem ooit weer ziet, of is ze gewoon maar een meisje voor hem?

    Completed