Select All
  • Hint Kumaşı
    10.9K 638 42

    "Namaste India!" (Merhaba Hindistan!) diye bağırdım kendim duyabileceğim bir sesle.Hayallerim,mutluluğum,HAYATIM burada!Hindistan'da yeni bir yaşam.

  • Gökteki Umut
    32.1K 1.5K 21

    21 Aralık 2012...Maya takvimine göre ''Dünyanın Sonu''.Aslında hiç bir şey olmadı hatta herkes maya tutmadı diyerek dalga geçti. Peki ya bir şeyler olduysa ve biz farkında değilsek? Ya insanoğlu söylendiği gibi bir çağ atladıysa Ya insanoğlu bu kadar basit değilse ve bizim bazı özelliklerimiz varsa?

    Completed  
  • Sadece 5 Saniye (RAFLARDA)
    2.6M 38.9K 14

    Beren doğduğu günden beri, normal insanlar tarafından garipsenecek kötü olaylar yaşamaktadır. Rüyalarından sıçrayarak uyanması ile başlayan bu korkunç durum bununla sınırlı kalmaz ve kızın başına beklenmedik şeyler de gelmeye başlar. Beren, içine düştüğü bu dipsiz kuyuda kaybolmaktan korkarken o gece gördüğü rüya her...

  • Belalı Flaş
    12.2K 854 21

    Birkaç flaş sesiyle başladı her şey. Tatlı bir sapıklık, ne kadar ileri gidebilir? Ya da geçmişi ne kadar derindir? Kahkahaların ardına saklanan endişeyi fark ediyor musunuz? Fotoğrafçı kim? Bu hikayede fazla soru işareti var. Ama her soru işareti ile biten cümlelerin cevapları da saklı. Bulmak size düşer, şayet bulam...

    Completed  
  • Stiles Stilinski Replikleri
    15K 642 15

    Tren Wolf'un En iddialı karakterlerinden biri olan Stiles'ın repliklerinden bazıları burada :) Dylan O'brien ile ilgili bazı güncel haberlerde .. Başrollerini Dylan O'brien ve Tyler Posey'in üstlendiğini Teen Wolfu izlemenizi tavsiye ederim sevgilerle ... ;)