Select All
  • Tradarea
    2.4K 177 23

  • I Hate My Brother ( 1D story): Beginnings
    182K 7.1K 23

    POVESTEA ASTA ARE NEVOIE DE EDITARI MAJORE!! Deci, nu va asteptati la cine stie ce... Cum e sa ai un frate celebru? Dar cum e sa-l urasti? Nala are raspunsul la ambele intrebari si ce e mai greu pentru micuta rebela este ca de acum incolo va trebui sa studieze la acelasi liceu ca si fratele ei . Cum isi va infr...

    Completed  
  • My brother?!
    7.2K 375 11

    Danielle este o simpla directionera care isi doreste sa-si vada idolii,faimoasa trupa One Direction.Dar ce se intampla atunci cand parintii o duc la concert iar ea afla ca este sora idolui ei?Cum va reactiona?Ce se va intmpla?Oare isi va schimba ea parerea despre cel pe care il considera iubit?

  • O poveste de dragoste
    22 3 1

    Este o poveste de dragoste haioasa intre doi copii. de clasa a 6a care se iubeau mult intr-un timp dar toti. colegii au aflat Si cei doi copii s-au despartit sfarsit !?

  • Captivă în lumea TA
    8K 888 27

    Mă numesc Helena, tocmai ce am terminat liceul si vreau să îmi fac viața dar sunt trădată,vândută și inchisă într-o "cușcă" unde am să mă zbat pe viața și pe moarte să evadez..dar nu singură.

  • Lasa-ma-mi place (Harry Styles FanFiction)
    7K 287 12

    Harry Styles este acel tip de baiat care atunci cand il vezi pe strada mai bine il ocolesti. Acel baiat care are tot ce-si doreste, de la masini, bani pana la femei. Acel baiat care reuseste tot ce-si propune indiferent de obstacole. Acel baiat fara sentimente, nestiind ce inseamna dragostea, sau frica de a pierde pe...