Select All
  • [COMPLETE] Dia Semanis Gula Kapas (Muhammad Uwais/Park Chanyeol)
    50K 2.9K 21

    "Senang cerita. Dua bulan lepas masa saya bawa flight pergi Perth tetiba saya rasa nak kahwin. Tiga hari berturut-turut saya fikir pasal tu kat sana. Dapat keputusan, balik rumah saya terus utarakan niat saya pada ummi dan walid. Saya minta diorang tolong cari calon. Dua hari lepastu, ummi tunjuk saya gambar awak dan...

    Completed  
  • Drug | Drugeous Ending
    542 64 1

    Lelaki miskin umpama dadah. Semakin lama membuat aku ketagih, ketagih dengan cinta kau. Tapi siapa sangka ketagihan tu membawa padah.

    Completed  
  • [C] Suami Mulut Puaka •Jeon Jungkook•
    349K 52.9K 37

    Setiap patah kata keluar dari mulutnya, tersangat puaka dan menghiris hati.

    Completed  
  • Voice Notes - ksy
    825 85 3

    25 messages from Kwon Soonyoung ♡ ❛Kwon Soonyoung? Nugu?❜ Oh Saera yang koma dua tahun akibat kemalangan akhirnya sedar. Memori bersama kawan dan keluarganya tidak hilang daripada kotak memorinya. Namun, memorinya bersama lelaki yang membuat hidupnya indah tiada. Kosong. Saera membuka satu per satu voice notes yang di...

  • [C-S1]9 Month||J.J.K
    149K 15.8K 26

    +Semuanya kisah tentang anak pertama kita. Terima kasih sebab bertahan selama 9 bulan, Saya sayang awak❤ 27/8/2017; 5 In Short Story🌸 31/8/2017; 4 In Short Story🌸 [CERITA INI HANYALAH REKAAN SEMATA-MATA TIADA KENA MENGENA DENGAN YANG HIDUP ATAUPUN MATI. DILARANG JUGA MENCETAK ATAUPUN MENIRU JALAN CERITA INI TANPA IZ...

    Completed  
  • SAYANG SAMPAI MATI || B.B.H (√)
    65.1K 6.7K 44

    "Kenapa duduk kat luar? Kan saya suruh jaga Baekhyun. " "Hye Ju.. " Aku pandang Kai. Mata dia tak berhenti-henti mengeluarkan air mata. Secara tiba-tiba sesuatu terlintas di kepala aku. Plastik tteobeokki yang aku pegang terjatuh. Aku pandang pintu bilik ward Baekhyun yang tertutup rapat. Air mata aku mengalir dengan...

    Completed   Mature
  • Doctor • Baekhyun ✔️
    27.9K 2.9K 6

    " kenapa gaji doktor ni besar tapi tak boleh sediakan penawar cinta untuk saya ?! " status ; (✔️)completed ( )on-going ( )on-hold ( )coming soon

    Completed  
  • Do you love me? | Byun Baekhyun EXO
    30.3K 898 4

    I was dating Byun Baekhyun for 3 years. 3 years of happiness, 3 years of love.....but one day...just a blink of my eyes...everything changed. The memories of 3 years were gone, love turned to hate, couple turned to strangers...

    Completed  
  • Sarcasm
    289K 23K 191

    [#] Vote&Comment

    Completed  
  • [C] My Beloved Wife » Jung Hoseok «
    61.9K 3K 11

    [ MALAY FANFIC : SORRY FOR USING ENGLISH WORDS AS TITLE AND I HAVE NO INTENTION TO MAKE IT AS CLICKBAIT. PEACE! ] " I love you. " " I love you more. " ㅡㅡㅡ Started :- May 3, 2015 Ended :- October 2, 2015 #Elmeow

    Completed  
  • ONE SHOT FF
    7.2K 506 12

    Imagination is something amazing that u'll never stop to find it .

  • [C] No, I'm Not. » Kim Taehyung «
    170K 20.8K 31

    " Apa salah aku? " " Aku bukan gila. Aku cuma tak sihat. " -------------------------------- Started :- 05 / 08 / 2016 Ended :- 05 / 08 / 2016 #wxlmxx #elmeow #hakakgojes

    Completed  
  • Malay Book Sarcasm.
    185K 21.9K 66

    Sar-casm (n.) roast people, things and anythings. Ma-lay bo-ok sar-casm (n.) buku khas untuk mengkritik fanfic's anda. 【 started on 11th July 2016.】 thanks to B GRAPHIC SHOP 2.0 for the pretty cover

    Completed  
  • Exo Oneshot
    7.3K 429 10

    + Semua idea yg tiba-tiba muncul, kat sini aku sumbat

  • Terfikir.
    3K 160 17

    Kau pernah terfikir tak kadang kadang benda yang jadi sekeliling kau kadang lawak, kadang sedih. Kadang tak masuk akal pun ada.

  • Wattpadku Suamiku
    1.1K 75 4

    .

  • SUAMI AKU K-IDOL
    31.5K 1.6K 17

  • Masih Aku Cinta
    6.1M 90.7K 67

    Hampir 2 bulan hidup sebagai seorang isteri kepada seorang pensyarah muda tidak pernah disesali Saffiya Aliya. Tidak pernah menyesal mencintai lelaki yang terpaksa di kahwinnya atas wasiat arwah ayahnya. Pelbagai kenangan di cipta pasangan ini. Cinta yang berputik secara tidak sengaja amat di hargai kedua insan yang...

    Completed  
  • [C] Honestly.. [Monsta X] (Sad)
    15.5K 1.8K 26

    Kalau nak cerita sedih, dipersilakan baca. ♥♥♥♥♥ My artwork and storyline. ♥MONSTA♥

    Completed  
  • Wo Ai Ni [Completed]
    20.2K 551 2

    Let me tell you the story about...how the sun loved the moon so much he died every night to let him breathe

    Completed  
  • Midnight Luhan [A HunHan One-Shot]
    36.4K 1K 10

    22 year old Luhan has a weird problem and condition. But Oh Sehun doesn't mind. Because to him, Luhan is perfect. --Inspired by "Song To The Sun / Taiyo No Uta" by...

    Completed  
  • Kiss The Rain
    14.5K 308 10

    One last cry. One last time. One last breath. One last kiss...Kiss The Rain.

  • Baby's Breath
    313K 17.1K 30

    My name is Byun Baekhyun. My stepbrother's name is Park Chanyeol. I'm the captain of my school's varsity soccer team and I have good grades, more or less. My stepbrother has a "below average" IQ of 65. He's been home-schooled for the majority of his life. Yes, he's mentally retarded. Intellectually disabled. Cognitive...

    Completed  
  • Married With The Devil
    113K 7K 27

    " I love you more than my own life..Please don't leave me.."-Sehun " I will never regret what I choose"-Hara "Maafkan aku kerana bersikap kejam dengan kau."-Sehun. "Awak tidak tahu apa itu cinta yang sebenar.."-Hara. "Betul aku tak tahu apa itu cinta.." ___________________________ Warning:mengandungi unsur dewasa. Ce...

    Mature
  • E X O IMAGINES
    4K 332 15

    A short imagines about our oppadeul

    Mature
  • Luhan, Where Are You? (One shot)
    2.1K 157 1

    Sepanjang tempoh koma, Hanna sentiasa ditemani oleh seorang lelaki yang tidak dikenalinya. Siapakah lelaki itu? Apa yang bakal terjadi? Nantikan Luhan, Where are You?

    Completed  
  • Book 2 : Luhan, Where Are You?
    5.7K 606 5

    Ketika Hanna sudah berputus asa untuk mencari Luhan, dia terlanggar seorang wanita yang akan mengubah nasibnya. Siapakah wanita tersebut? Teruskan membaca Luhan, Where Are You? 2

    Completed  
  • Take Me Away [Completed]
    21.1K 575 2

    You know what I think about life? It isn't worth living. And I hate it. -Byun Jaera

    Completed  
  • Dia Suami Aku?!? [Kai Fanfic]
    36.9K 2.4K 18

    Apabila berkahwin dengan abang tiri sendiri , Hyoyeon merasakan hari yang indah telah dicemar oleh manusia yang bernama Kim Jongin . Kenapa mamat ni mesti hidup? Sejak menjadi isteri kepada Kai aka Si Jongin tu , dia merasakan hanya kelam dan suram menemani harinya . Tak tahan aku dengan mamat ni! Encik Kim Jongin aka...

  • SEBELUM PT3
    10.5K 582 13

    kisah ragam pelajar sebelum peperiksaan PT3 . Dan ikuti kisahnya membuat pelbagai projek yang pelik-pelik