Chọn Tất Cả
  • Bir Mazoşistin Günlüğü |
    2.1M 71.9K 47

    Bir insan nasıl kendi acısından zevk alabilir? Soruyu düzeltiyorum; Genç bir kız gölgede sürdüğü hayatına kendisinden daha karanlık bir insanı nasıl sokabilir? - "Şu akan kanı görüyormusun? İşte bu benim tek eğlencem." "Biliyorum, benimkide sen olacaksın.." - DİPNOT: Bu hikaye kötü çocuk/masum kız tarzı bir hikaye de...

    Đã Hoàn Thành   Trưởng thành
  • PSİKOPAT
    85.1M 1.1M 64

    Aşk hiç bu kadar karanlık olmamıştı... Bir tarafta zenginlik ve lüks içinde yaşayan Buket, bir tarafta herkesin korktuğu, tehlikeli ve insafsız Kağan! Buket'in hayatı babasının iflasıyla değişir ve eski kusursuz günlerini İzmir'de bırakarak zorlu bir yaşam süreceği Ankara'ya taşınmak zorunda kalır. ...

  • Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)
    19.9M 434K 197

    Korku, gerilim ve heyecan arayanlar... Okurken tüylerinizin ürpermesini ister misiniz ? Korkularınızı bir kenara bırakın ve cesaretiniz varsa okuyun ! Dikkat ► Gece evde yalnızken bu hikayeleri okumayın... Hikayelerin bir kısmı çeviri bir kısmı ise bizim yazdığımız hikayelerden oluşuyor ve çeviriler bize aittir.

    Đã Hoàn Thành  
  • AŞK LAZIM
    403 13 2

    Müdüründen, öğrencilerine kadar enteresan bir sınıfta olan kız, aşık olduğu adamın, yanında oturan insana pek benzetemediği yaratığın abisi olduğunu öğrenir ve bakın neler olur... Bir romantik komedi hikayesi sizlerle..

  • Dehşet Oteli
    1K 62 3

    Arkadaşınız yüzünde bir belaya bulaşmışsınız ve artık sizde lanetlisiniz.Ruhunuza girmiş olan cinler sizi ateşe sürüklerse ne hissedersiniz? Bu baş döndürücü maceraya Katılmak ister misiniz? Ben isterim diyen herkesi benim hikayemi okumaya davet ediyorum.