Select All
  • 100 Karakter
    631K 5.4K 101

    Elimden geldiğince farklı veya az kullanılmış wattpad karakterlerini sizlerle paylaşacağım. 100 tane birbirinden farklı ve eşsiz karakterler sizleri bekliyor olacak. Örnek isimler de mevcuttur.100 bölüm tamamlandığında kitap bitecektir. *Belli özellikte karakter bulmamı isterseniz DM den bana ulaşabilirsiniz.

    Completed  
  • KIZ KARAKTER ÖNERİLERİ
    298K 3.4K 91

    #1 30.08 oldu İlk 30 Bölüm sonrası karakterler daha dikkat çekici👍 1) Fotoğraflar özenle seçilir.. 2) Bilindik hiçbir kişiye yer verilmez dolayısıyla tanınmamış karekter önerileridir 3)Her karekter önerisinde birden fazla fotoğraf toplanıyor.

  • Wattpad Resimleri 2 -İSTEK ALINMIYOR-
    174K 4.5K 55

    Wattpad Resimleri adlı görsel kitabının 2.'sidir. Kitaplar birbirinden bağımsızdır ama ilk önce 1. kitabı okumanızı tavsiye ederim :) İSTEK ALINMIYOR! LÜTEN HIRSIZLIK YAPMAYIN!

  • Wattpad Kapak Tasarımı
    121K 3K 142

    #kapaktasarım da 1. Sıradayız herkese teşekürler ❤️ "Benim amacım kitapların içindeki güzelliğin dışına taşmasını sağlamak" Yazdığınız kitaplara kapak yaptırmak mı istiyorsunuz? Yaptığınız kitap kapaklarını beğenmiyor musunuz? Daha güzel bir kitap kapağı mı istiyorsunuz? O zaman doğru adrestesiniz! Her türlü kitap kap...

    Completed  
  • KARAKTER ÖNERİLERİ
    4.9M 52.1K 386

    hikayenizi yazıp karakter bulamıyorsanız buraya bakın ! çoğu kişi tarafından bilinmeyen ve kullanılmayan karakterler burada :) sarışınından esmerine sizi bekliyor :)